Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Takdir / Teşekkür Kaç Puanla Alınır

Takdir / Teşekkür Kaç Puanla Alınır
0
85

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Takdir ve Teşekkür Puanları 2019

20192019 Eğitim öğretim yılının ilk yarısının bitmesine bir hafta kaldı Öğrenci ve velileri karne telaşı çoktan sardı Peki 2019 yılının ilk yarısında kaç puanla takdir ve teşekkür belgesi almaya adalet kazanılıyor? İşte sorunun cevabı

MEB yönetmeliğine kadar 100 puan üzerinden 85 üzeri olanlar ve Türkçe dersinin 55 üzeri ve tüm derslerinin 45 üstü olanlar Takdir Belgesi almaya adalet kazanıyorlar

MEB yönetmeliğine kadar 100 puan üzerinden 70 üzeri olanlar ve Türkçe dersinin 55 üzeri ve bütün derslerinin 45 üstü olanlar Teşekkür Belgesi almaya adalet kazanıyorlar *

Similar threads

Takdir ve Teşekkur Puanları 2019 20192019 Eğitim oğretim yılının ilk yarısının bitmesine bir hafta kaldı Oğrenci ve velileri karne heyecanı şimdiden sardı Peki 2019 yılının ilk yarısında kac puanla takdir ve teşekkur belgesi almaya hak kazanılıyor? İşte sorunun cevabı MEB yonetmeliğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
beş tane 5, beş tane 4 olursa karnede takdir alınırmı? MEB yönetmeliğine kadar 100 puan üzerinden 85 üzeri olanlar ve Türkçe dersinin 55 üzeri ve bütün derslerinin 45 üstü olanlar Takdir Belgesi almaya hak kazanıyorlar MEB yönetmeliğine göre 100 puan üzerinden 70 üzeri olanlar ve Türkçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB) takdirname ve teşekkür belgelerinin öğrencilere dağıtımını belirtilmiş koşullara bağlamıştır Bir öğrencinin herhangi bir başarı belgesi alabilmesi için ön koşul olarak tüm derslerin her birinden 5000 puandan altında bir puanı olmamalıdır Bu şartları karşılayan 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
takdir teşekkür hesaplama 6sınıf 2019 İkinci döneminde seri bir şekilde başlamasıyla birlikte 2019 yılının 2 dönemi ilerlemeye devam ederken öğrencilerin merak ettikleri bir çok şey varÖzellikle ders notları ile ilgili bilgilenmek isteyen öğrenciler ayrıca takdir ve teşekkür hesabı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İlköğretim Takdir Teşekkür Hesapla 20192019 İlköğretim Okulları İçin Takdir Teşekkür Hesaplama Sevgili öğrenciler 20191 ve 2019 Eğitim öğretim yılınında sonuna geldiniz Okulların kapanmasına bir kaç gün kala bütün öğrencilerimizin merak ettiği bir konu acaba takdir yada teşekkür aldımmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt