Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Takıntı İstanbul Şarkı Sozu

Takıntı İstanbul Şarkı Sozu
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Takıntı İstanbul Şarkı Sozleri

Takıntı İstanbul Şarkısı Sozleri

Uyandım yalnız kaldım biraz nefes aldım,

Sakince arkamı dondum baktım sonra daldım

İki yakasını bir araya getiremeyen insanlar,

İki dunyayı birleştiren boğaz

Tum kustahlığınla don bana bak

Her şeyimi geri ver her şeyini al ama

Ozgur bırak bugun beni İstanbul ozgur bırak

Sanki hala cocukmuşum gibi

Sadece bugun beni bana bırak

Uyandım sensiz kaldım nefessiz kaldım

Bak yine bugunum soğuk her gunum gibi

Her gunum aynı yarınım belli

Hala yaşıyorum yarım tat yarım rahat

Her şeyden biraz daha uzak

Sanki hala cocukmuşum gibi

Sadece bugun beni bana bırak

Similar threads

Alp Zey Derdin Ne şarkı sozleri, Alp Zey Derdin Ne şarkısı sozu, derdin ne şarkısı alp zey, 2019 Alp Zey Derdin Ne sozleri Bugun hava cok guzel dedi cıkalım rıhtıma temiz bir nefes alıp arınalım icsel gunahlardan bir karanlık odaya sığar mı yalnız iki kalp cok yorgun zaten ruhum dedi beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Rocka Ben Ağlasamda Rocka Ben Ağlasamda şarkı sozleri Kollarım yorulur taşımak zor gelir bu aşkı vazgecmeden birbirimizden Bi dusun tasın otur soyle karşıma Kim demis yenilir tum aşklar zamanla Curur gecer, yenisi başlar biter hep boyle gider ama, icin sızlar anılarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ayben benim o şarkı sozu, Ayben benim o şarkısının sozleri Benim o şarkı sozu Ayben Ayben’in en sevilen eserlerinden “benim o parcasının sozleri Son kez zorlandın son kez hor goruldun bak baştan başlar Sen karışma işimede yuru uğraşamam bide sen karşıma cıkma Ama her seferde ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Doğuş Naptın Gari Lo Şarkı Sozleri Doğuş Naptın Gari Gari Lo (Evde Zeytin Yok) Şarkı Sozleri Yeniden doğmak, her şeye bugun başlamak gerek Sen varken anlamlı, tadına varmak lazım Zamanla anlaşmak gerek, icat etmeye gerek yok Doğuşla doğman lazım bebek, İstanbul da farklıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Takıntı Bir Kac Şişe Daha Şarkı Sozleri Takıntı Bir Kac Şişe Daha Belli etmesem de ağlarım ben Bu dokulen son yaş gozumden İnanmasan da denedim ben İnanmasan da sevdim İstemezsen giderim hemen Dokulen bu son soz dilimden Pek iyi anlatamadım belki Belki ben de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt