Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taksim'deki Taksici Bu Sefer Şaşırttı: 'Gideceğin Yer Çok Uzak, Alamam'

Taksim'deki Taksici Bu Sefer Şaşırttı: 'Gideceğin Yer Çok Uzak, Alamam'

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-0968f8fb323eddacdfc1c958f75367c92dadf363.jpg

Taksim'de taksilere yönelik yapılan denetimde emniyet kemeri takmadığı tespit edilen 2 sürücüye ceza kesildi. Öte yandan bir kadın gideceği yerin uzak olduğu bahane edilerek taksiye alınmadı. Taksi sürücüsünü polise şikayet eden kadın 'Beni almayacakmış, gideceğim yer çok uzakmış. Ayazağa'da bir AVM'ye gidecektim' dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri Taksim Meydanı'nda taksilerin kısa mesafe yolcu almama, turist seçme ve taksimetre açmama gibi olumsuzluklara yönelik denetim yaptı.

Belgeleri kontrol edildi

Durdurulan taksi sürücülerinin ehliyet, ruhsat ve belediye belgeleri kontrol edilirken şüpheli görülen bazı taksilerin de şase numaralarına bakıldı.

Ekipler ayrıca taksi bekleyen turistleri durdukları boş taksilere bindirerek gönderdi.

Denetim noktasına birkaç metre geride durdurduğu taksiye alınmayan kadın, taksiciyi polise şikayet etti.

Kadın "Beni almayacakmış, gideceğim yer çok uzakmış. Ayazağa'da bir AVM'ye gidecektim" diye konuştu.

Kadın daha sonra başka bir taksiye binerek yoluna devam etti. Denetimlerde emniyet kemeri takmadığı tespit edilen 2 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Similar threads

Beyoğlu ve Eminönü'nde Trafik Şube Denetleme Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Trafik Grupları taksi denetimi  yaptı. Arap turist üzere davranan sivil gruplar, taksilere binerek kural ihlallerini tespit etti kameraya çekti. Grupları turist sanan bir taksici Taksim'den Nişantaşı'na 50 Euro istedi, bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Fatih'te taksicilere yönelik denetim yapıldı. Taksilere turist kılığında binen sivil trafik polisleri tarafından kurallara uymayan sürücülere ceza kesildi. Denetim kapsamında 4 taksi bağlanarak otoparka götürüldü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Karaköy'den aldığı Fransız turist çifti Taksim'e götüren taksici, iddiaya göre turistlerden fazla para istedi. Turistlerin karşı çıkması üzerine çıkan tartışmanın ardından aracı kilitleyen taksicinin kadın turisti kaçırdığı öne sürüldü. Turisti döven taksici, bir süre sonra kadını yaka paça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Fatih'te sivil trafik polisleri tarafından taksilere yönelik denetim yapıldı. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Sivil trafik polisleri tarafından yolcu seçtiği tespit edilen bir sürücünün aracı bağlandı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren sürücü, 'Yolcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
Karaköy'den aldığı Fransız turist çifti Taksim'e götüren taksici, iddiaya göre turistlerden fazla para istedi. Turistlerin karşı çıkması üzerine çıkan tartışmanın ardından aracı kilitleyen taksicinin kadın turisti kaçırdığı öne sürüldü. Turisti döven taksici, bir süre sonra kadını yaka paça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt