Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

taksimetre nasıl durdurulur

taksimetre nasıl durdurulur
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Taksinin yokuşta frenleri patlamış,ama muthiş bir hızla aşağı gidiyormuş Kayserili muşteri bağırmışimagestaksimetrenasildurdurulur5ad76d77c00d1gif
Durdur su arabayı
Şofor panik icinde haykırmış
Durduramıyorummmmmm
O zaman taksimetreyi durdur hic değilse demiş, Kayseriliimagestaksimetrenasildurdurulur5ad76d77c00d1gif

Similar threads

Taksinin yokuşta frenleri patlamış,lakin müthiş bir hızla altında gidiyormuş Kayserili herif bağırmış Durdur su arabayı Şoför panik içinde haykırmış Durduramıyorummmmmm O süre taksimetreyi durdur hiç değilse demiş, Kayserili*
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Anaokulunun son gunu kucuk oğrenciler oğretmenlerine hediye verdikleri bir parti duzenler Cicekcinin oğlu oğretmene bir hediye paketi uzatır Oğretmen paketi yavaşca sallar eliyle tartar ve Sanırım bu bir buket cicek? Doğru Nerden bildiniz oğretmenim ?? Şey, tahmin ettim Sıradaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
trafikle ilgili fıkra,trafikle ilgili fıkralar,trafik fıkraları,trafik hakkında fıkralar,komik trafik fıkraları TRAFİK FIKRALARI Tasarruf Temel'in oğlu kan ter icinde koşarak eve gelir Uy buba tam yuz bin lira tasarruf ettum, otobuse binmeyip yanında koştum Temel biraz kızgın; Ula oğlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
pazarlık Bir Karadenizli, bir Kayserili ve bir Diyarbakırlı aynı trafik kazasında olmuş Cenazeleri kaldırılmış İkiuc gun gecmiş, bir de bakmışlar ki Karadenizli, cıkmış mezardan, ustunu silkeleyerek geliyor Once buyuk bir panik yaşanmış haliyle, sonra bakmışlar bayağı kanlı canlı, cesaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Patlamış mısır nasıl patlıyor? Patlamış mısırın hikayesi beş bin yıl evveline, Amerika kıtasına kadar uzanıyor Amerika yerlileri gıda icin kullanılacak mısır ile ici daha sulu olan patlayabilir mısırların arasındaki farkı biliyorlardı Kolomb kıtaya ayak bastığında yerlilerin mısır kulturunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt