Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taktığı Piercing Nedeniyle YDS Sınavına Alınmayan Genç Kızın Yakarışı Gündemde Yankı Buldu!

Taktığı Piercing Nedeniyle YDS Sınavına Alınmayan Genç Kızın Yakarışı Gündemde Yankı Buldu!
0
130

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-b8c8d15c052e65bd0afa0ec2f48eee7090dec64f.jpg

YDS imtihanına giriş kurallarında kolay piercinge müsaade verilmesine rağmen imtihana alınmadığını belirten bir öğrenci bu durumun absürt olduğunu ve kendi tabiriyle de dediği üzere 'peçeli insanların' girdiğini fakat kendisinin imtihana alınmadığını tabir etti.

Bu duruma karşılıklar ise çok geçmeden gelmeye başladı. Bakalım nasıl yorumlar olmuş? ????

YDS imtihanına alınmayan genç kızın tweeti;

Bazı kullanıcılar imtihana girilirken çoğunlukla görevlilerin denetim etme muhtaçlığı dahi duymadıklarını ve denetim etmediklerini belirttiler:

Bazı kullanıcılar ise görevlilerin imtihana giren şahısların peçeli yahut peçesiz olmaları önemsenmeksizin birçok halde denetim ettiklerini tabir ettiler:

Birçok kullanıcı da imtihana giremeyen öğrencinin haklı olduğunu lakin yaşadığı bu durumu insanların dünya görüşleri üzerinden ele almasını pek de beğenilen görmediklerini belirtti:

Diğer kullanıcılar kurallara atıfta bulunarak aslında taktığı aksesuarın yasak olarak sayılmadığını belirtti:

Bazı kullanıcılar ise kendi yaşadıkları tecrübe üzerinden ekleme yaparak imtihana giremeyen öğrenciye üzüldüklerini belirtti:

Siz bu mevzu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtebilirsiniz! ✍

Bu içeriklere de göz atabilirsiniz!

858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt