Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Takviye Edin Bana.. Ne yapmam Lazım

Takviye Edin Bana.. Ne yapmam Lazım
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ßenim 26o32oo9 Tarihinde tanıstıgım hayatımda ilk kez aşık oldugum bi kız arkadasım oLdu onu cok sevviyordum o da beni seviyordu AnnesiyLe tanıstım Tanıstıkdan sonradan aradan 2 hafta gecti ve annesi ayrıl demiş geldi anLattı tamamlanmış dedim lakin biLki unutmuycam o da dedi unutmuycam neyse yapamadık o gün bitmiş eskisi gibi olduk aradan 3 ay gibi bi zaman gecti o1o72oo9 tarihinde hiç sebebsiz ben ayrılmak istiyorum dedi bende Tamamlanmış dedim diecek bi sözüm kalmadı onca yeminler etdik lakin hepsinin yalan oldugunu zannetmiştim meqersem benle cıkmaya devam ederse annesi demişki seni evlatlıktan reddederim demiş o yzden üzülmemem için söyLemedi bana 2 qün evvel bi olay gecti benim bu kız arkadasımın r cok vaktiyle beri birbirine kardesim dedikleri arkadasLı vardı kız arkadasın annesi dioki benim kız arkadasa kardesim dedigin cocuk sana degişik bakıyo gel dio bi oyun oynayalım neyse kız arkadasım bu oyuna dahil oluo cocugu bende ii yanıyorum cocuga bi msj gidio Nabıyon bundan derhal haberim oluyo bana msj atıo bu arkadas senin kız ark bana msj atıo die atsın diyorum sonunda dün beni evlerine cagırdı arkadas gitdim telefonunu verdi oku dedi mesajları ve mesajın birinde şöyLe yazıyorDu Ben Seni Cok seviyorum !! o mesajı okuduktan sonra raslantı arıo bu arkadası telefonu ben acıyorum tabiki agzıma geleni sayyom 2 gündür beni arıyo yemin ederim oyundu diyo annesi arıyo evladım diyo wallahi oyun yaptık dio fakat benim bu oyundan daha yeni haberim oluyo şu lahza bana diyolarki git barışın tkrar cıkmaya devam edin her qün beni arıyo gece sabaha kadar agLıo teLefonun basında ne yapmam lazım bu durumda ne yapıyım

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt