Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

takviye lütfen ne yapıcağımı şaşırdım

takviye lütfen ne yapıcağımı şaşırdım
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bana yazıcağınız cevaplar için hepinize şimdiden teşk ettim

benim sorunum şu daha önceden tanıdığım bir kızla tekrar muhabete geçtim bir olaydan doalyı küsmüştük ve yaklaşık 1 senedir küs duruyoduk ve yine barıştık işte birincil günlerde beni sadece arkdaşı olarak gördüğünü benimle konuşurken hoş süre geçirdiğini eğer ondan hoşlanıram aramızın bozulmasından filan korktunu gibi şeylerden bahsetti ancak arada yinede konuşurken canım filan diyodu anlamadan sanırım daha sonra işi hemencecik kanka arkdaş olayına bağlıyodu
sonra ben daha da yüklenmeye başladım ve rengimi kesin etmeye başladım bu tekrar arkdaş muahbetine çevirdi işi bende sinirlendim ve biraz tartıştık daha sonra ertesi gün kendisi konuyu açtı dün akşam nasıl tartıştık filan ben fırsat bu fırsat diyim daha da belirlenmiş ettim kendimi ve bu sefer hiç arkdaş muahbetine dönmedi ben birazcık daha yüklendim bu yeniden güzel karşıladı
derhal diyorum ki kendimce bu kıza açılma vakti geldi lakin zıt teperim die de korkmuyor değilim hani eskiden de sadece arkdaşça takılıyoduk o kadar sağı solu belirli olmuyo bu kızın derhal benden hoşlanıyorsa daha da açılmassam benden soğursa die de korkuyorum ama açılırsam zıt teper aramızdaki muahbet kopar die de korkuyorum ne yapsam acaba akıl verin bana

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt