Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Talha bora öge & ikbal gürpınar - korkmuyorum seni sevmekten

Talha bora öge & ikbal gürpınar - korkmuyorum seni sevmekten
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Talha bora öge & ikbal gürpınar korkmuyorum seni sevmekten talha bora öge korkmuyorum sevmekten sözleri talha bora öge ikbal gürpınar sözleri ikbal gürpınar korkmuyorum seni sevmekten seni varlığını seviyorum Kaçmaya çalıştığın reel, Birgün karşına çıkacak Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum Hiç korkmuyorum seni sevmekten Senin gülüşünü seviyorum Her bana bakışında Gözlerinede okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum yine de korkmuyorum seni sevmekten Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum Yanaklarından akan göz yaşlarını En fazla, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En fazla yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum İçimden haykırmak geliyor Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor Ağlamak geliyor seni görmezsem Arzulamak geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor İçimden sana dürüst dışarı giden Bin bir türlü yol geçiyor Korkmuyorum seni sevmekten Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o müthiş güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için yok, Seni sadece sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni Ben seni en çok kendim için seviyorum Ola Ki de ilk kez bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için Seni her şey için seviyorum Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için gerçi korkmuyorum seni sevmekten Her dakika seninle olmayı seviyorum Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce Ben seni en fazla Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum yine de korkmuyorum seni sevmekten Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle benzer toprağa but bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum Geceleri benim yüzüme vuran mehtap Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni Benimle benzer zamanı paylaştığın için seviyorum Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için Ellerini seviyorum Allah’a açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığında Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum gerçi korkmuyorum seni sevmekten pek fazla seviyorum fakat seni sevmeyi Sadece sen olduğun için hayatımda Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda Kalbimi seviyorum seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye Ruhumu seviyorum, seni ruhuna Bu kadar yakın diye Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca yine de korkmuyorum seni sevmekten Ben sana olan sevgimi yazar Kalemimi seviyorum Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum Bana seni hatırlatan herşeyi Sana dışarı giden yolları seviyorum pek fazla seviyorum ama seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana aleyhinde duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum yine de korkmuyorum seni sevmekten yine de korkmuyorum seni sevmekten SENİ…SENİ…SENİ SEVİYORUM…