Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

talihsiz bir ayrılık

talihsiz bir ayrılık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet beyler anlatmaya başlıyorum okursanız sevirinim , ben bu kızla ağustosun baslarında ayrıntılarıyla içli dışlı mesajlasmaya basladım her lahza her saniye nerdeyse kzı benden 1 yaş minik benzer okuldaydık ben okuldan mezun oldum bu sene oda 12sınıfa geçti üniversiteyi bu sene istediğim bölüm olmadı diye seneye bıraktımbu kızla her lahza her dakika konusuyoduk tatile gittim tatilde bile eğlenmek varken her dakika bununla konusuyodum pek baglanmıstım yani neyseki çıkmaya basladık ve ben bununla aynı dersaneye tescil yaptırdım hesapta birbirimize yardım olup hoş bir birim kazanıcaktıkki evdeki hesap çarşıya uymadıçıktığımızın 2haftasında falan napıyosun demıstı uyuyodum yanıt veremedim ondan sonraki mesajı bak suan cok sinirlendim yeniden hiç konusmayalım oldu bu kız çok trip atan biri oldugu icin bende sinirlendim dünya senin civarda dönmüyo dedim falan böylece laf dalasıyla en son karsılıklı konustuk bitirdik yüzüme bidaha mesaj atma demisti ama yinede gecen gün sensiz olmuyo gibisinden mesaj attım dönmedisimdi bunun dersanesi coktan basladı ben mezun oldugum icin bu hafta baslıcak her zaman birbirimizi görücez bu yıl benım mutlaka buna aldırmadan üniversiteyi kazanmam lazım ve her zaman benzer ortamda olacağımız için sizce sene içinde bana dönermi bide dogum gununde sana süprizim var falan derdi 27 eylül günü mesaj atarmı cok merak ediyorum

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt