Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tam açılacakken sevgilisi olduğunu öğrenmek

Tam açılacakken sevgilisi olduğunu öğrenmek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben bi kızdan hoşlanmaya başladım yaklaşık 1 ay oldu Sadece faceden gördüm ama hoşlandım Uzakta uzaktan peşine düşüp takip etmeye başladım Daha hiçbişey yokken bile ben resmi olarak ona bağlanmış dek oldum Buna açmak için fırsat arıyodum Faceden konuşmak istemedim yüzyüze daha iyi olur diye düşündüm ve rastlantı bişey gördüm Birinin doğum günü partisi vardı bir cafe'de oraya gidiceğini öğrendim ve onu sadece orada görebilirdim Ben o gün için herşeyi planladım, en azından gidip konuşucaktım Ve kızı alacağıma fazla emindim Ne yapıp ne edip ben bu kızı alıcaktım Bu kız benim olucak dedim O günü bekliyordum ki o gün 7 haziran cumartesi ve hala vaktim var 2 gün önce face'sinde sevgilisi olduğunu gördüm Bütün hayallerim yıkıldı( Daha önceki ilişkimdede ayrılık yaşadım Bu sefer artık olucak demiştim ama bu da olmadı ) Ne yapcağımı hiç bilmiyorum Yardım edermisiniz bana ? Acaba yinede açılsam mı kıza ?

858,496Konular
981,716Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt