Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tam Buğday Unlu Ekşi Maya Ekmek

Tam Buğday Unlu Ekşi Maya Ekmek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tam Buğday Unlu Ekşi Maya Ekmek Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı ekşi maya
*3 su bardağı tam buğday unu
*1 su bardağı su
*1 tatlı kaşığı tuz

Tam Buğday Unlu Ekşi Maya Ekmek Tarifi Yapılışı İşte size ekmeğin en doğal hali Maya dahil içerisinde hiç bir katkı maddesi bulunmuyor %100 el emeğinizle yapıyorsunuz onun hazzı bambaşka *1 su bardağı ekşi maya http:www Nefisyemektarifleri Comeksimayayapimi387889 tarifimi uygularsanız tam 1 su bardağı çıkıyor 1 su bardağı su tuz ve 3 su bardağı tam buğday unu karıştırılıp ılık bir yerde mayalanmaya bırakılır en az 8 saat mayalanması gerekiyor hazır mayalar gibi yarım saatte olmuyor Mayalandığından emin olunca yağlı kağıt serilmiş tepsi üzerinde şekil verilir ben un serperek bıçakla çizikler attım ısısı yüksek olmayan fırında yavaş yavaş pişirilir Fırından çıkarılınca temiz bir sofra bezine sarılır ılıyana kadar dinlendirilir Miss gibi ekmeğiniz hazıır afiyet olsun

Similar threads

Ekşi Mayalı Tam Buğday Unlu Ekmek Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo tam buğday un *1 tatlı kaşığı tuz *1 paket ekşi maya *Ilık su *1 yemek kaşığı zeytinyağ Ekşi Mayalı Tam Buğday Unlu Ekmek Tarifi Yapılışı 1 *Ekşi maya, tuz ılık suyla iyice karıştırılıp eritilir, un ilave edilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Tam Buğday Unlu Ekmek Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı tam buğday unu *1 su bardağı ılık su *2 çay kaşığı tuz *1 paket instant maya *1 yemek kaşığı şeker Tam Buğday Unlu Ekmek Tarifi Yapılışı 1 çay bardağı ılık su şeker ve maya karıştırılır Köpürene bekletilir Daha sonra un tuz ilave...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Tambuğday Unlu Ekşi Mayalı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler *12 (yarım) su bardağı süt *12 (yarım) su bardağı su *1 yemek kaşığı bal *1 tepeleme yemek kaşığı ekşi maya *1 tatlı kaşığı tuz *3 su bardağı kadar un Tambuğday Unlu Ekşi Mayalı Ekmek Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar ekşi maya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Tam Buğday Unlu Ekmek Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı ılık süt *Yarım su bardağı ılık su *2 su bardağı tam buğday unu *1 su bardağı buğday unu *Yarım su bardağı sıvı yağ *1 5 yemek kaşığı kuru maya *1 yemek kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz Tam Buğday Unlu Ekmek Yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Tam Buğday Unlu Ekmek Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı tam buğday unu *2 su bardağı ılık süt ya da su (ben süt kullandım) *1 küp yaş maya (42 gr) *1 tatlı kaşığı tuz *1 tatlı kaşığı toz şeker *Beyaz un (Normal, pastalık, böreklik un) Tam Buğday Unlu Ekmek Tarifi Yapılışı Ilık sütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt