iltasyazilim
FD Üye
Tam Buğday Unundan Tava Pizzası Tarifi İçin Malzemeler Hamur malzemeleri
*1 5 çorba kaşığı sıvı yağ
*4 kaşık yoğurt
*1 tane yumurta
*Yarım paket kabartma tozu
*11 5 şu bardağı tam buğday unu
*Bir fiske tuz
Sosu için
*Ketçap
Üst malzemesi
*Sucuk
*Salam
*Kaşar peyniri
Tam Buğday Unundan Tava Pizzası Tarifi Yapılışı Hafta sonlarınızda yada acil misafiriniz geldiğinde pratikçe yapabileceğiniz çok hafif bir pizza tarifi vazgeçilmez tarifiniz olacak benim öyle çünkü
Tüm hamur malzemelerini yoğuruyoruz ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz
Hamur kenarda dinlenirken, üst malzemeleri sucuğu, salamı doğruyoruzKaşar peynirini rendeliyoruz
Dinlenen hamuru ben iki tavaya göre ikiye bölüyorum ve hamuru merdaneyle tavaya göre açıyorumAçtığım hamuru tavaya yerleştirip üzerine ketçap sürüp üst malzemelerini yerleştiriyorum Ardından da orta ateşte kontrol ederek pişiriyoruzPişmesine yakın kaşar peynirini ekliyoruz
Afiyet olsun
*1 5 çorba kaşığı sıvı yağ
*4 kaşık yoğurt
*1 tane yumurta
*Yarım paket kabartma tozu
*11 5 şu bardağı tam buğday unu
*Bir fiske tuz
Sosu için
*Ketçap
Üst malzemesi
*Sucuk
*Salam
*Kaşar peyniri
Tam Buğday Unundan Tava Pizzası Tarifi Yapılışı Hafta sonlarınızda yada acil misafiriniz geldiğinde pratikçe yapabileceğiniz çok hafif bir pizza tarifi vazgeçilmez tarifiniz olacak benim öyle çünkü
Tüm hamur malzemelerini yoğuruyoruz ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz
Hamur kenarda dinlenirken, üst malzemeleri sucuğu, salamı doğruyoruzKaşar peynirini rendeliyoruz
Dinlenen hamuru ben iki tavaya göre ikiye bölüyorum ve hamuru merdaneyle tavaya göre açıyorumAçtığım hamuru tavaya yerleştirip üzerine ketçap sürüp üst malzemelerini yerleştiriyorum Ardından da orta ateşte kontrol ederek pişiriyoruzPişmesine yakın kaşar peynirini ekliyoruz
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.