Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tam Buğdaylı Lavaştan Pizza

Tam Buğdaylı Lavaştan Pizza

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tam Buğdaylı Lavaştan Pizza Tarifi İçin Malzemeler

*Tam buğdaylı lavaş
*1 adet domates
*1 dış sarımsak
*Kekik
*Karabiber
*Kuru nane
*1 kaşe ıspanak
*1 bardak lor
*2 yemek kaşığı zeytinyağı

Tam Buğdaylı Lavaştan Pizza Tarifi Yapılışı
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ben diyette olduğum için tuz kullanmadım Malzemesi içinde ıspanak ve tuzsuz lor kullandım Ama siz istediğiniz malzemeyi kullanmakta özgürsünüz Bu lavaşın tadı harika gerçekten çok lezzetli oldu inananın, yapanlara afiyet olsun şimdiden
Tarife geçiyorum Domatesleri rendeleyip yağı mızı koyduğumuz tavaya alıyoruz Sarımsağımızı rendeleyip baharatları ekliyoruz Biraz pişiriyoruz Ben ıspanak kullandım Siz istediğiniz malzemeleri doğrayıp üzerine ekleyebilirsiniz Ispanaklarımı yıkayıp doğradım Üzerine bir su bardağı lorumu ve biraz karabiber ilave edip karıştırdım Domates sosumu yağlı kağıt serili tepsiye aldığım lavaşa kaşık yardımıyla sürdüm Ispanaklı lorumu üzerine ekledim 160°derecelik fırınımızda 10 dakika pişirelim Ama kontrol edin Lavaş ince olduğu için çabuk yanıyor aman benim hatama düşmeyin arkadaşlar kenarları birazcık yandı

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt