Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tam Kıvamında Kuru Fasülye

Tam Kıvamında Kuru Fasülye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tam Kıvamında Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kilo haşlanmış kuru fasulye
*Kuşbaşı et ne kadar isterseniz
*2 orta boy kuru soğan
*1 kaşık tereyağ
*Pul biber, karabiber, tuz
*Salça

Tam Kıvamında Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı
Çok severek yaptığım ve çok beğenilen klasik bir yemeğim eşim az sulu sevdiği için ben az sulu yapıyorum sizde nasıl severseniz suyunu isteğinize göre ayarlayabilirsiniz

Similar threads

Kuru Fasülye (Tam Kıvamında Oldu) Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı kuru fasülye *3 adet ortaboy havuç *100 gram kıyma (Ben çok etli sevmediğim için az tuttum) *2 yemek kaşığı domates salçası *1 çay kaşığı biber salçası *1 adet büyük boy soğan Kuru Fasülye (Tam Kıvamında Oldu)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Tam Kıvamında Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasülye *1 adet yeşil biber *1 adet kuru soğan *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 yemek kaşığı domates salçası *3, 5 yemek kaşığı sıvı yağ *Tuz *Karabiber *Kimyon *4 su bardağı su Tam Kıvamında Kuru Fasülye Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *1su bardağı kuru fasulye *200 gr kuşbaşı *1 baş soğan *1 yemek kaşığı salça *2 tane sivri biber *3 yemek kaşığı sıvı yağ *Tuz Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı Merhabalar vazgeçilmez yemeğimiz kuru fasulyenin gelelim yapımına bir gece önceden fasulye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasülye *1 su bardağı kuşbaşı et *45 dal yeşil soğan *1 orta boy soğan *1, 5 yemek kaşığı salça *3 yemek kaşığı zeytinyağı *Tuz, karabiber, su Kuru Fasülye Tarifi Yapılışı Fasülye akşamdan ılık suya konulur Et düdüklüde yarım saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Kuru Fasülye (Kuşbaşı Etli) Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardagı haşlanmış fasülye *250 gram dana kuşbaşı *Yarım soğan *1 yemek tatlı salça *1 tatlı kaşığı biber saçası *1 çay kaşığı pul biber karabiber isteğe bağlı tuz ve yağ Kuru Fasülye (Kuşbaşı Etli) Tarifi Yapılışı İlk önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
982,405Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt