iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
50 gr tereyağı
Yarım su bardağı şeker
Yarım dut bardağı un
80 gr bitter çikolata
3 yumurta
Yapılışı
İlk olarak fırınımızı ısınması için 240 dereceye ayarlıyoruz Daha sonra terayağını eritiyoruz Eridikten sonra ocağın altını kapatıp çikolataları atıyoruz Onlar da eridikten sonra unu ilave edip karıştırıyoruz (Topak kalmamasına dikkat edin!) Daha sonra yumurtaları ve şekeri mikser yardımı ile iyice köpürene kadar çırpıyoruz Yumurta ve şeker karışımına yaptığımız çikolata karışımını ilave ediyoruz Daha sonra suffle kağıtlarına bölüp fırına veriyoruz 67 dakika kaldıktan sonra fırından çıkarıp servis ediyoruz Ben süslemem de pudra şekeri ve antep fıstığı kullandım
Hepinize afiyet olsun
50 gr tereyağı
Yarım su bardağı şeker
Yarım dut bardağı un
80 gr bitter çikolata
3 yumurta
Yapılışı
İlk olarak fırınımızı ısınması için 240 dereceye ayarlıyoruz Daha sonra terayağını eritiyoruz Eridikten sonra ocağın altını kapatıp çikolataları atıyoruz Onlar da eridikten sonra unu ilave edip karıştırıyoruz (Topak kalmamasına dikkat edin!) Daha sonra yumurtaları ve şekeri mikser yardımı ile iyice köpürene kadar çırpıyoruz Yumurta ve şeker karışımına yaptığımız çikolata karışımını ilave ediyoruz Daha sonra suffle kağıtlarına bölüp fırına veriyoruz 67 dakika kaldıktan sonra fırından çıkarıp servis ediyoruz Ben süslemem de pudra şekeri ve antep fıstığı kullandım
Hepinize afiyet olsun