iltasyazilim
FD Üye
Selamün Aleyküm İyi Geceler Yıllardır Maymundan Geldik Diyenleri duydukda Ayıdan Geldik Diyene Ben İlk Defa Rastlıyorum::: Aşşağıdaki Yazıyı Bir Okuyuverin
Evrimciler ne kadar uğraşırsa uğraşsın güneş balçıkla sıvanmaz Maymundan geldiğini söyleyenler olduğu gibi, ayıdan geldiklerini söyleyenleri de vardır Bir İtalyan profesörü, insanın maymundan değil, ayıdan geldiğine dair üç delil ortaya atmıştır:
1 Ayı, yavrusunu döverken insan gibi tokatlar, maymun ise ısırır
2 Ayı, dişisi ile, yavrularının görmediği bir yerde çiftleşir Halbuki maymunda böyle bir şey yoktur Yavrularının yanında da çiftleşir
3 Oyuncak dükkanına giden bebekler, ayı oyuncaklarını tercih ederler Bu deliller insanların ayıdan geldiğini gösterir
Maymun teorisi gibi ayı teorisi de, ilim adına uydurulmuş bir rezalettir
3'de Koptum Zaten
Hadi İYİ GECELER
Evrimciler ne kadar uğraşırsa uğraşsın güneş balçıkla sıvanmaz Maymundan geldiğini söyleyenler olduğu gibi, ayıdan geldiklerini söyleyenleri de vardır Bir İtalyan profesörü, insanın maymundan değil, ayıdan geldiğine dair üç delil ortaya atmıştır:
1 Ayı, yavrusunu döverken insan gibi tokatlar, maymun ise ısırır
2 Ayı, dişisi ile, yavrularının görmediği bir yerde çiftleşir Halbuki maymunda böyle bir şey yoktur Yavrularının yanında da çiftleşir
3 Oyuncak dükkanına giden bebekler, ayı oyuncaklarını tercih ederler Bu deliller insanların ayıdan geldiğini gösterir
Maymun teorisi gibi ayı teorisi de, ilim adına uydurulmuş bir rezalettir
3'de Koptum Zaten
Hadi İYİ GECELER