iltasyazilim
FD Üye
başta selamlama herkezeBizim okulda ece die bi kız var ben ona yaklaşık 6 aydır çılgın gibi aşığım ama birincil zamanlar çıktığı vardı ve ben onu sevdiğim halde şayet unuturum diye eski sevgilimle barışmıştım ama olmadı neyse ben eski sevgilimden oda sevgilisinden ayrıldı okulda fazla muhabbet etmeyiz fakat bizim okulun istanbul gezisi vardı ve 9 sınıflrdn 18 birey gidiyordu onun arkları ve benim arklarım işte ist te herşey fazla güzeldi ben onunla baya ilgileniyordum oda anlamsız yok gibiydi ama benim yakın arklarımdan birinden hoşlandığını öğrendim ve ben bunu duyunca ağladım baya baya ilk kez bi kız için ağladım nese biz izmire dönünce onlar çıktı işte fakat yapamadılar 1 hafta daha sonra başlamadan bitti nese işte benim ve onun baya yakın olduğumuz bi arkımız var ben ona ece yi sevdiğimi söledm işte ondan sonra ben onunla baya muhabbet ediyordum ve ece başlıca yanındaydı nese bi gün ece ona benim ondan hoşlandığmı bilip bilmediğini sormuş oda çocuk sana deli gibi aşık demiş nese işte sonra ece 4 gn önce msn de benle konuştu filan konuşmaya başladık biz okulda sormuş ark dşünüyor musun die oda baya baya dğl ama düşünüyorum demiş nese 1 gün yalnızca 1 gün geçti biz yine konuştuk bu kez arkadaki baya baya düşünüyorum demiş nese işte 1 gün sonradan hoşlanmaya başladığını sölemiş fakat biz bu aralarda sürekli konuşmya başladık işte her neyse ben msj çekmeyince üzülmeye filan başlamış arka öle sölüomuş nese arkın çıktığı vardı o onla buluşmak için eceyle benide çağırdı ve gittik işte o sevgilisiyle takıldı bende eceyle gezdim bütün gün çok güzeldi ben kızlar konusunda tecrübem var ve nasıl geçtiğini bilirim herşey güzeldi ama gün sonunda arkadaki onu seviyorum ama ark olarak demiş bugün bunu anladığını söylemiş üzgünmüş ama bu olay bu gün yaşandı ben kriz geçirdim evde bi kız için 2 kere ağladım baya kötü oldum hala da öyleyim nese ama fazla eminim ancak bugün güzeldi mutlu ayrıldı ama nie böyle oldu sadece 4 gün mutlu olabildim ve ben eceyi çok seviyorum takviye edin lütfen