Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün ağır kar yağışı sebebiyle Ankara'da trafik kazası yaptı. Toplumsal medya hesabından paylaşım yapan Karadağlı, çarptığı aracın sahibine ulaştı.
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde ağır kar yağışı sebebiyle Ankara'da kaza yapmıştı. Aracını denetim etmekte zorlanan ünlü isim, çarptığı aracın fotoğrafını toplumsal medya hesabından paylaşarak arabanın sahibine seslenmişti.
"Hasarı neyse karşılamaya hazırım." diyen Karadağlı, uzun uğraşlar sonucu aracın sahibini buldu. Ünlü oyuncunun bu davranışı hayranlarından takdir topladı.
NE OLMUŞTU?
Türkiye'yi tesiri altına alan kar yağışı, birçok yerde trafik kazalarının yaşanmasına sebep oldu. Ankara'da bulunan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı da evvelki akşam kayan aracını denetim edemeyerek kaza yaptı. Toplumsal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu çarptığı aracın sürücüsünü bulamadığını lisana getirdi.
Aracın sahibine seslenen Karadağlı paylaşımında "Dün akşam Ankara kar cehennemi yaşadı. Ve bundan ben de nasibimi aldım. Ankara Şimşek sokağın üst tarafındaki otomobile kayıp çarptım. Gerçi numaramı yazıp bıraktım ancak o kağıt karda eriyip gitmiş olabilir. Benim otomobilime vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim. O yüzden bu otomobilin sahibi ya da tanıyan biri kendisine iletirse sevinirim. Hasarı neyse karşılamaya hazırım..." sözlerini kullandı.
Ünlü oyuncunun Çocuklar Duymasın dizisinde rol arkadaşı olan Pınar Altuğ ise bu paylaşıma "Geçmiş olsun canım, sana yakışanı yapmışsın" formunda yorumda bulundu.