Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tamer Karadağlı Hakkında Merak Edilenleri Cevapladı

Hoş geldin! PROXY tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tamer Karadağlı Hakkında Merak Edilenleri Cevapladı
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tamer Karadağlı Hakkında Merak Edilenleri Cevapladı taşfırın erkeği, tamer karadağlı, istek balkan, resimleri, haberleri, hakkında detaylı bilgiler 1548657972 1548657972 tamerkaradaglihakkindamerakedilenlericevapladi5c4ea539099f2tamerkaradaglihakkindamerakedilenlericevapladi5c4ea539099f2 tamerkaradaglihakkindamerakedilenlericevapladi5c4ea539099f2 Usta oyuncu Tamer Karadağlı kızı ile kamera karşısına geçmiş ve hakkında merak edilen soruları cevaplamış melekler Quality of Magazine dergisi, Tamer Karadağlı’yı 5 yaşındaki kızı Zeyno ve tutkunu olduğu Harvey Davidson motosikleti ile nesnel karşısına geçirdi Ünlü oyuncu, eğlenceli çekimin peşinde iş ve özel yaşamı hakkında merak edilenleri anlattı Sizce bugün televizyondaki oyunculuk sektörü ne durumda? Bunu değerlendirecek merci ben değilim Kimsenin oyunculuğunu kusur bulmak istemem Televizyondaki oyunculuk en ince ayrıntısına kadar ticari bir şeydir, sanatsal değeri yoktur Lakin tiyatroda sanatsal öğeler aranır, oyuculuk değerlendirilir Sinemada da değer biçme yapılabilir Ben de televizyonda sanat yapmıyorum, meslek yapıyorum Sizce herkes her rolü oynayabilir mi? Ben bir işe başlayacaksam, onun yönetmenine, kanalına, prodüksiyonuna bakarım Herkese başrol oynatılabileceğine inanıyorum ama herkesin lokomotif olabileceğine inanmıyorum Türk sinemasının durumunu nasıl görüyorsunuz? Türk sineması kapalı bir kutu Ya Nuri Bilge Ceylan ya da Recep İvedik var, ortası yok Ortasında ciddi bir aylaklık var Bunun doldurulması lazım Neticede her malın alıcısı var “Üç Maymunu da, “Recep İvediki de izlemek isteyen olacaktır Kayda Değer olan, alıcıyla buluşulması 7 BÖLÜM SÜRER DEDİLER 70 BÖLÜMÜ ÇEKİYORUZ “Çocuklar Duymasın, uzun bir aradan daha sonra ekrana döndü Haluk artık olgun bir baba id Bu saptama çok içten, bunu fazla söyleyen oldu Dizi bu sefer daha gerçek, çünkü çocuklar büyüdü Karikatüre müsade vermiyoruz dizide, her şey hayat dek hakiki Çoğu ailede yaşanan güncel olayları işliyoruz Anne ve babalar için çocuklar hiç büyüyemez Annem bu yaşımda hâlâ bana “Sıkı giyin, üşütme der örneğin Zeyno da ne değin büyüse de benim için daima çocuk olarak kalacak Bu dizi 25 yıl bile sürebilir Çocukla evlenir, diziye torunlar girer falan filan Birol Güven’in çok dehşet bir tespiti var; sekiz dizide ensest ilişki, dördünde tecavüz var Bu ortamda “Çocuklar Duymasın sığınılacak liman durumunda İnsanların ailece izleyebilecekleri dizilere ihtiyaç var Dizinin her yerde yayınlanmasının düşünüldüğü dönemde gelen yorumlar beni şaşırttı Bu dizinin tutmaması için her şey yapıldı “7 birim sürer dediler, 70’inci bölümü çekiyoruz az daha bundan başka yalnızca oyuncular değil, tüm ekip ekmek yiyor diziden KIZIMIN FAZLA AKILLI BİR ANNESİ VAR Özel yaşamınızı değerlendirmenizi istesek, neler söylersiniz? Ben hayatın inişli çıkışlı olduğuna inanıyorum Bir şeyler darmadağın olmadan toparlanamıyor daima öyle edinmek zorunda yok tabii lakin insanın başına her şey gelebilir Yaptığımız iş çok göz önünde “Aman hakkımda hiçbir şey yazılmasın, şu söylenmesin çağrıda bulunmak gerçekçi yok Sadece olgunlaştıkça bunları fazla önemsemiyorsunuz Mutlulukları küçük şeylerde bulmayı öğreniyorsunuz Benim de şimdi en büyük mutluluğum, hayır diyemeyeceğim tek birey kızım Zeyno Evlilikler, birliktelikler bitebilir fakat ebeveyn olmaktan sözünden dönmek mümkün yok Çocuğun gelişimi için tedbirli davranmak lüzum Kızımın fazla zeki bir annesi var Özlem’yla (Balkan) biz ne kadar sorunlar yaşayan olursak olalım, kendi içimizde çözmeyi başardık Bunun yanına ayrılık çocuk söz konusu olduğunda bir kenara atılmalı, biz bunun bilincindeyiz Çocuk pazarlık konusu olmaz, olmadı da Böylece şeyler görüyoruz ama, kanımız donuyor Fazla barbar ayrılıklar yaşanabiliyor AYRILIK DÖNEMİNDE ÖZLEM SAĞLAM DURDU Ayrılıklar hakkında söyleyeceğiniz bir şeyler var mı? Bir insanın kumaşının kalitesi, ilişkisi bittiğinde ortaya çıkıyor Hava jurnal güneşlik, her şey toz pembe iken, ayrılık günü geldiğinde eteklerdeki taşlar dökülüyor Hele göz önünde olan millet aniden fazla çirkinleşebiliyorlar Birbirleri hakkında her şeyi konuşabiliyorlar Bunlar bana tarafından değil Ben beraber olduğum kadınların arkasından konuşmadım Bu aile terbiyesiyle ilgili, ben anamdan babadan bunu gördüm Somurtkan bana ters geliyor Ben eşimle, sevgilimle ne yaşarsam yaşarım, kimseyi ilgilendirmez Bir dönem birliktelik yaşadığım insan hakkında hiç konuşmam, hele basın önünde hiç konuşmam Basın yazar, yorum yerine getirmek bana yakışmaz Ben güzel şeyleri yâd etmek isterim Arzu Hanım’la iki taraflı iki sitede oturuyorsunuz Kızınız Zeyno için evleri ikici kez birleştirmeyi düşünür müsünüz? Valla derhal bunları çok artı konuşmuyoruz, birlikte zaman geçiriyoruz Yarın değişik gün olur ya olur, belki olmaz Olgunlaşmamızda ayrılığın da etkisi var Arzu’yla biz uzun yıllardır tanışıyoruz Onu tanıdığımda ya lise 1 ya da lise 2’deydim En güzel günlerimizi birlikte yaşadık Beraber yaşadık, “Hadi evlenelim dedik, evlenip çocuk yaptık, ayrıldık Birbirimize saygımızı hiç yitirmedik Benim gibi bir adamla birlikte elde etmek zordur Ayrılık döneminde Özlem fazla sağlam durdu, hiçbir şey istemedi Bu da onun kumaşını gösterdi Onun bu duruşu, sular durulduktan daha sonra birbirimize güvenle yaklaşmamızı sağladı Biz erkekler, 5 yaşında gibi haylazlık yaparız Fakat kadınlar duruşuyla erkeği vezir de eder, rezil de MOTOSİKLETLE GERGINLIK ATIYORUM Motosiklet tutkunuzu bilmeyen değil Kaç yıldır motor kullanıyorsunuz? 27 yıldır Bir ara çok önemli şekilde ara verdim Sonradan gerginlik attığım bir mücadele haline geldi Tehlikeli bir spor lakin ben tehlikesiz ve ileri sürüş eğitimi aldım Zaten bizim motorlarımız sürat değil keyif motorları İnsanın rüzgarı yüzünde hissetmesi içini rahatlatıyor Hafif çimen kokusunu içine sürüklemek fazla güzel geliyor insana Biz üçbeş dost buluşup Kerpe, Karaburun gibi yakın mesafelere gidiyor, çorba içip dönüyoruz  

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt