Tan sağtürk bergüzar korel'den ayrıldıktan daha sonra 'ÇOCUK DÜŞÜNÜYORDUM AMA' 1548621137 1548621137 tansagturkberguzarkoreldenayrildiktansonra5c4e1555595d3tansagturkberguzarkoreldenayrildiktansonra5c4e1555595d3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertan20kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TAN SAĞTÜRK BERGÜZAR KOREL'DEN AYRILDIKTAN SONRA YAŞADIKLARINI BALÇİÇEK PAMİR'E ANLATTI Balet ve oyuncu Tan Sağtürk Laf Sende'de Balçiçek Pamir'in sorularını yanıtladı Bez Bebek dizisinden söz edildiği sırada Balçiçek Pamir'in 'Bir çocuğun olsun diye düşünmüyor musun?' sorusuna Tan Sağtürk, 'Düşünüyordum fakatBakalım şimdi ne olacak O da bir açlık duygusu veriyor İnsan 'Keşke bir çocuğum olsa' diyor' biçiminde yanıtladı Dans ile ölümden öç alıyorum diyorsunuz bu ne iddialı bir söz ne çağırmak istiyorsunuz bunu derken? Gerçekten iddialı bir laf bize sıkça sorulan bu işi yaparken ne hissediyorsunuz diye çünkü büyük eserlerde dans ediyorsunuz ve kitleleride etkiliyorsunuz fakat sizin ne hissettiğiniz çok önemli biz dansçılar arsında çok konuştuk bize ne katıyor bu diye ara sıra bu çok yelken direği noktalarada taşındığı oluyor hani zorlama bir günümdü bugün hiç birşey hissetmedim fazla nadir diyoruz Yarı sahne hakiki hayatmış gibi oradan indikten daha sonra suni bir hayata akıyormuşuz gibi Fazla zor bir sanat dalı rutin olarak çalışmanız gerekiyor ve bazen hasta olabiliyorsunuz Evet sen doğrusu ölümden döndün değil mi? Bir anlamda hayata tekrardan başladın kalp ameliyatı olanlara öyle derler bilmiyorum fakat doğru mudur? Ondan sonra dansında ne gibi değişim oldu? Kalbinizde bir müdahale olmuş oluyor bağlı nasıl bir değişiklik oldu derseniz çok daha iyi hissettim kendimi Çok uzun vakit dans edemedim nakahat döneminde fakat artık daha sağlıklı hissediyorum kendimi Bir Zamanlar azıcık çalışmadan sonra mutlaka dinlenirdim sonra bitmiş çalışırdım Bundan Böyle o dinlenme zamanları kalktı İnsanlarla artık daha sempati kurabiliyorum, daha yakınlaşabiliyorum Hayatı, o zevkleri daha paylaşmayı tercih ediyorum Tek başıma yaşamayı yeğlemiyorum lakin bir de da kırıcı bir şart olursa da çok artı umursamıyorum En son şu olayda bile biliyorum, konuşmak istemiyorsun ama, tüm Türkiye büyük keyif alarak izledi Bergüzar Korel’le hatta benim programıma katılmıştın, çok hoş anlatmıştın Ben senin o haline bayılıyorum tutkulu yaşıyorsun herşeyini gözlerin parlayarak anlatıyorsun Hemen ara sıra insanların beklentileri yakın çevre de olsa uzaktaki bir gazeteci de olsa hep böyle daha esrarengiz kalması, esrarengiz tutmaya çalıştık Gerçekte olası olduğunca etrafta görünmedik Pek ama anlattığın süre çok hoş anlattın Evet sorulduğu zaman da anlattım Çok sevdim ve beni fazla sevdi diyebiliyorum Bu fazla özel birşey Özellikle Bergüzar için fazla aşındırıcı geçti bu dönem Fazla pozitif üzerine gelindiğini düşünüyorum Bunu da yargı ettiğini düşünmüyorum Çünkü onun annesi, babası ve kendisi fazla vasıflı ırk benim korumam gerektiğini düşünüyorum bu durumlarda Ama çok fazla düşünmediğimiz şeyler yazıldı çizildi Siz sustukça ve ayrılığın nedenini açıklamadıkça da haklısnızda kimseyi de ilgilendirmez açıkcası fakat sen de biliyorsun bir sürü entrika teorileri üretildi para, aldanma sen nasıl etkilendin bundan ona karşın yeniden sustun Acilen açıklamak gerekirdi baştan lakin bir ilişki başlıyor ve bitiyor bu olağan aramızda kaslı bir şey vardı İlişkinin bitmesi de fazla adi tabiatında insanların olan şeyler bunlar Sen pek karşıladın mı? Derhal 40 yaşın olgunluğuyla yerine getirmek lüzumlu 20’li yaşlarda yaşasaydık ola ki de bunları Acınacak Halde olurdun yok mi? O da benzer şekilde lakin artık bunu daha metanetle karşılamak lazım Fakat olur ya de böyle şeylerin konuşulmasına gereksinim vardı fakat ilişkiler hakkında millet dirençle karşılaşmayınca her türlü harika düşünceyi ortaya attı Yazılan birçok şeyin bu mesele ile ilgisi değil Tek şey içten ilişkinin bittiği id Onu zaten siz söylediniz buna inanmamak mümkün değil yani Fakat erkeklerin ve kızların konumları bambaşka ayrı değerlendiriliyor ülkede, Bergüzar açısından fazla sağlıklı şeyler olmadı Bunlar ola ki de orada bir menejer yoluyla bir tanımlama yapabilirdi Ben de onun adına konuşmak istemedim Çünkü daha çok onu ilgilendiren meseleler bunlar Kriz ortamında birbirinize telefon açıyormuydunuz ben bir açıklama yapacağım diye konuştunuz mu? Yine De ünlülerin aşkı nasıl olur bitince de kuvvet yani işiniz ilk önce bizim aramızda bir husumet değil onu söyleyeyim Fazla da konuşmak istemiyorum bu konu hakkında lakin husumet yok Gayet modern halk gibi kendi aramızda bu değin şey yaşadıktan daha sonra yüzünü çevirmiş ahali olmamalıyız diye düşünüyorum Hayatta ne zaman ne olacağı muhakkak değil Dostlukların seviyelerinin nereye gideceği hiç belli yok Bazen yıllarca konuşmazsınız lakin dostsunuzdur aranızda bir bağlantı kalır Ben keşke diyorum gazeteci arkadaşların Bergüzar’a aleyhinde bu dek acımasız olmamalarını dilerdim Bir konuda sana da acımasız davranıldığını düşünüyorum Şu para verme mevzu o başka bir noktaya çekildi Sözde kız arkadaşına para vermeyen Tan Sağtürk imajı yaratıldı Sen Türkiye’de sevilen bir kişisin bir anda bambaşka bir adamla tanıştık gibi oldu Katılıyor musun buna? öyle fazla şey atıldıki ortaya Zaten ilişkilerde para verme vermeme gibi durumlar oluyorsa zaten o ilişkinin sürdürebilirliğine olanak değil Bizim aramızda pek bir samimiyetsizlik yoktu Umarım benim ilerde yaşayacağım ilişkilerde de olmaz onun da olmaz Dahası yürek ameliyatı döneminde şeyi hatırlıyorum gerçek Tan’ı göstermekten bahsediyordun Bu o anki sevgilin olur başka sevgili o gerçek beraber olduğu kadını veya erkeği görebilmek fazla kayda değer Gözü Yaşlı, mağdur durumda da olan onları yaşadıktan sonradan o para mevzusu girince bir dakikaya bu nasıl aşk deyiverdi insanlar O yıllar öncesi Bergüzar’ı ilgilendiren bir mesele idi Bir arkadaşından borç almış o da olabilir çok da normal lakin bu 2 yıl öncesinin meselesi bu ilişkinin bitmesi ile harmanlanmış bir gazetecilik mahareti Seni üzdü mü yoksa fiilen demin dediğin gibi fazla da takılmıyorum mu diyorsun? Beni ilgilendiren haberler hayatta başka şeyler her ne değin benimle ilgili haberler olsa da yani gazetelerin hangi sayfalarını okuduğunuz çok önemli oluyor Benimle ilgili meydana çıkan haberlerde hatalı haberler çıkmış olması bu değin beni etkilemedi çok açık ve net söyleyeyim ama Bergüzar’ı etkilediğini düşünüyorum Emrindeki biraz kadın erkek farkı da oluyor galiba ya da eleştirinin nerden geldiği manâlı Alıştık yani Belli insanların emin kendine ait bir dünyası var alışkanlıklar oluşuyor Birtakım çocukluğundaki duygularıyla yaşamıyor artık büyümüş olgunlaşmış bunlar geldi başımıza Bu işin bedeli mi bu şöhret, şöhret, tanınırlık bununda bedeli bu mu özel hayatı yaşayamamanız mı? Keşke sadece bu dek olsa bu rahat atlatılabilir Ne var başka örneğin Ben fazla ünlü olduğuma inanarak yaşayan bir insan değilim Tamam ama tanınıyorsun sokağa çıktığında Bunun fazla avantajları var Mesela kendi yaptığım işin tanınması açısından ama sıkıntılı bir gününüzdeyseniz evinizin dışına çıkamıyorsunuz Çıkıp Ortaköy'e 'Bir alkol içeyim' deseniz, zaten bir sürü içkinin ısmarlandığını ve yalnız kalamadığınız görüyorsunuz