Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tan & Serdar Ortac Benim Gibi Olmayacak şarkısı sozu

Tan & Serdar Ortac Benim Gibi Olmayacak şarkısı sozu
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tan & Serdar Ortac Benim Gibi Olmayacak şarkı sozu
Tan & Serdar Ortac Benim Gibi Olmayacak sozleri
Tan Serdar Ortac dueti benim gibi olmayacak sozleri

Baharda serseriye sevmesi kolay
Gonlunu kışlara mahkum tutsa
Tum yıldızlar adına cıksa
Tanrı yazsa kaderin olsa
Benim gibi olmayacak
Belki sevgilin olacak
Yalandan mutlu gibi yapacaksın
Sabahları uyanınca
Gozlerinde hep beni bulacaksın
Kalbin hep yarım kalacak
Aradığım nedir diye soracaksın
Benim gibi olmayacak
İnanma
Benim gibi olmayacak
Sonu bendim

Similar threads

Serdar Ortac & tan dueti 2019 benim gibi olmayacak Tan benim gibi olmayacak şarkı sozu Tan benim gibi olmayacak şarkısı sozleri 2019 tan & serdar ortac dueti baharda serseriye sevmesi kolay gonlunu kışlara mahkum tutsa tum yıldızlar adına cıksa tanrı yazsa kaderin olsa benim gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Tan Serdar Ortac Duet Benim Gibi Olmayacak Tan Taşcı Benim Gibi Olmayacak Şarkı Sozu Serdar Ortac Tan Benim Gibi Olmayacak sozleri Tan Benim Gibi Olmayacak Şarkı Sozu ft Serdar Ortac Tan Benim Gibi Olmayacak Şarkı Sozu2019 Belki sevgilin olacak yalandan mutlu gibi yapacaksın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Tan Benim Gibi Olmayacak şarkı sozleri Tan Benim Gibi Olmayacak Tan Benim Gibi Olmayacak şarkısının sozleri Tan Benim Gibi Olmayacak sozleri Belki sevgilin olacak yalandan mutlu gibi yapacaksın Sabahları uyanınca gozlerinde hep beni bulacaksın Kalbin hep yarım kalacak aradığım nedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Tan ve serdar ortaç’tan mükemmel bir düet! serdar ortac tan dueti serdar ortac sarkilari tan sarkilari duet sarki sozleri konulari burada melekler Merhaba , Unlu sanatci Serdar ortac ve Tan muthis bir duete imza atiyorlarFakat bu kez soz ve muzik Serdar Ortaca degil Tan' a aitSarkinin ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Serdar Ortac Elimle Şarkı Sozleri Serdar Ortac Elimle Actım Kalbi Şarkı Sozleri serdar ortac 2019 elimle şarkı sozu serdar ortac elimle şarkı sozuserdar ortac elimle sozleri Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş Aşkım niye kıskandın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt