iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
8 Adet istavrit
3 Adet domates
1 Adet küçük boy soğan
Yarım diş sarmısak
2 Çorba kaşığı zeytinyaği
Yarım çorba kaşığı kıyılmiş dereotu
Tuz ve tane
karabiber
Hazırlanışı :
Domatesleri, soğanı ve yarım diş sarmısağı blendırdan geçirin
2 çorba kaşığı zeytinyağını, yarim çorba kaşığı kıyılmış dereotunu, tuz ve yeterince tane karabiberi ekleyin
Kaşıkla karıstırdıktan sonra küçük bir fırın tepsisine yayın
Temizlediğiniz ve bol suyla yıkadığınız istavritleri tuz ve limon suyuyla ovduktan sonra domatesli karışımın üzerine dizin
Orta ısılı fırında balıkların üzeri hafifçe pembelesene dek pişirin ve servis yapın
8 Adet istavrit
3 Adet domates
1 Adet küçük boy soğan
Yarım diş sarmısak
2 Çorba kaşığı zeytinyaği
Yarım çorba kaşığı kıyılmiş dereotu
Tuz ve tane
karabiber
Hazırlanışı :
Domatesleri, soğanı ve yarım diş sarmısağı blendırdan geçirin
2 çorba kaşığı zeytinyağını, yarim çorba kaşığı kıyılmış dereotunu, tuz ve yeterince tane karabiberi ekleyin
Kaşıkla karıstırdıktan sonra küçük bir fırın tepsisine yayın
Temizlediğiniz ve bol suyla yıkadığınız istavritleri tuz ve limon suyuyla ovduktan sonra domatesli karışımın üzerine dizin
Orta ısılı fırında balıkların üzeri hafifçe pembelesene dek pişirin ve servis yapın