Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tane Tane Bulgur Pilavı

Tane Tane Bulgur Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Tane Tane Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*3 su*bardağı bulgur
*400 gr kuşbaşı et
*1 çay bardağı sıvı yağ
*15 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı karabiber
*Su

Tane Tane Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı 1 İlk önce etimizi 8 su bardağı suyla düdüklüde pişiriyoruz
2 Pişen etleri ayırıyoruz suyundan
3 Sıvı yağı tencereye ilave ediyoruz Sıvı yağ biraz kızdıktan sonra ayırdığımız etleri tencereye ekleyip 10 dk kavuruyoruz
4 Pilavlık bulguru iyice yıkayıp süzüyoruz Süzdüğümüz burgulu kavrulan etlerin üstüne ekliyoruz Tuz ilave ediyoruz ve 10 dk daha kavuruyoruz
5 Kavrulduktan sonra burgurları 1 parmak geçecek şekilde et suyunu ekliyoruz Et suyu az gelirse su ilave edebilirsiniz
6 Hafif kaynamaya başladığında karabiberi ekliyoruz ve kapağını kapatıp, altını kısıyoruz Suyunu çektikten sonra altını kapatalım Bir kere karıştırıp tekrar kapağını kapatıp, 10 dk dinlenmeye alıyoruz fiyet olsun??
 
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt