Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanem Sivar'dan korkutan haber! 12 gün boyunca...

Tanem Sivar'dan korkutan haber! 12 gün boyunca...
0
38

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
tanem_sivardan_korkutan_haber_12_gun_boyunca_1642666416_1678.jpg

Ünlü sunucu Adedim Sivar, eşi Edhem Dirvana ve küçük çocukları Süleyman koroanaya yakalandılar. Eşi Edhem Dirvana ile iki doz aşı olan Adedim Sivar o dehşet dolu günleri anlattı.

Adedim Sivar ile Bozburun Yat Kulübü’nün sahibi Edhem Dirvana’nın oğulları Süleyman 2017’de, Kemal ise Şubat 2020’de dünyaya gelmişti. 

Ailece iki yıldır COVID-19’a yakalanmamak için ellerinden geleni yapsalar da korona dan kurtulamadılar. Adedim Sivar ile Edhem Dirvana ikişer doz aşı olmuştu. Bilhassa de Adedim Sivar'ın küçük oğlu Süleyman hastalığı ağır yaşadı. Ünlü sunucunun oğlu Bodrum’da özel bir hastaneye kaldırıldı.

'ATEŞİ 41'E KADAR ÇIKTI'

Ünlü sunucu Tane Sivar oğlunun yaşadığı süreci anlattı. 12 gün boyunca hastanede yatan oğlu Süleyman yattığını ve makûs süreci anlattı.  Sivar; "Süleyman’ın ateşi 41’e kadar çıktı. İnmek bilmedi. Babası hastanede yanında yattı. Ben, 9 aylık bebeğime meskende baktım. dedi.

'İYİLEŞİYORUZ'

"Eşimin de ateşi 39’larda gezdi. Çok güç ve yorucu bir süreçti. Allah’a şükürler olsun, artık evdeyiz, iyileşiyoruz" dedi.

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt