Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taner Tarlacı "Nihat Sevgilimi Çaldı" dedi

Taner Tarlacı "Nihat Sevgilimi Çaldı" dedi
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Taner Tarlacı Nihat Sevgilimi Çaldıdedi taner tarlacı nihat doğan sevgili canan taş filmi kavgası resimlerei haberleri burada arkadaşlar Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında istenilen performansa sahip olamayınca Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılan ve bu yarışmada deli tavırlarıyla dikkat çeken Taner Tarlacı yarışmanın öne meydana çıkan isimlerinden Nihat Doğan için sevgilimi çaldı, bu mu delikanlılıkdedi Taner'in bunu neden dediğini merak ediyorsunuz yok mi? O zaman Özgürlük Kelebek'te yer alan o haberi sizlerle paylaşalım Melek'lertanertarlacinihatsevgilimicaldidedi5c4e8cc2a1792alt “Survivorda ‘kanka’ olan Nihat Doğan ile Taner Tarlacı’nın arası ‘kız meselesi’ yüzünden açıldı 1548651709 1548651709 tanertarlacinihatsevgilimicaldidedi5c4e8cc2d5daatanertarlacinihatsevgilimicaldidedi5c4e8cc2d5daa tanertarlacinihatsevgilimicaldidedi5c4e8cc2d5daa “KABILIYET Sizsiniz Türkiyenin arkasından katıldığı “Survivor yarışmasıyla ünlenen Taner Tarlacı, önceki gece Asmalımescit’te görüntülendi Muhabirlerle sohbet eden Tarlacı, bir filmi için Canan Taş’la kamera karşısına geçen Nihat Doğan’a ateş püskürdü: “Duydum oysa Canan’la Nihat reklamdan daha sonra sevgili olmuş Nihat, Canan’ın eski sevgilim olduğunu biliyordu İnsan kankasına bunu yapar mı? Bu nasıl kankalık? tekrar ‘Ben delikanlıyım’ diye haykırıyor, bu mu onun delikanlılığı! Hiç gereksizce red etmesin, benim kulağıma geldi Nihat benim sevgilimi kaptı! 1548651709 1548651709 tanertarlacinihatsevgilimicaldidedi5c4e8cc2da500tanertarlacinihatsevgilimicaldidedi5c4e8cc2da500 tanertarlacinihatsevgilimicaldidedi5c4e8cc2da500 Nihat doğan Cana Taş filmi ve resimleri için  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt