Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Yarın Tanımadığım bir kiza iltifat etmek istiyorum neler söyleyebilirim nasıl tanisirim başım belaya girermi ? sırası gelmişken hiç param değil
Merhaba Arkadaşlar Hayatımda Hiç Sevgilim Olmadı lakin artık yalnızlıktan bıktım yardım edin Parkta Oturan Bir Kızla Nasıl Tanışırım ? başım belaya girermi linç ederlermi ?
merhaba yıllar önce ilkokulda beraber okuduğumuz kız arkadaşım bana 3 ay önce facebook üzerinde dostluk isteği gönderdi şimdi arkadaşlarım aralarında lakin bir muhabbet sohbetimiz olmadı şu aralar canım sıkkın hayatımda bir aylaklık hissediyorum o boşluğu bir bayanın dolduracağına inanıyorum...
Ilk Kez merhaba 25 takvim bir ilişkim var Yaşım 19 kız arkadaşımda 18 yaşında Anekdot : Kız arkadaşım hasta kist var vücudunda, yanımda burnu kanadığı olmuştur
Sorunum şu İlişkimizin 6 ayında kız arkadaşım babasının zoruyla okuldan alındı ve mağazada işe başladı 3 ay dek mağazada çalıştı...
Öncelikle merhaba 25 takvim bir ilişkim var Yaşım 19 kız arkadaşımda 18 yaşında Not : Kız arkadaşım hasta kist var vücudunda, yanımda burnu kanadığı olmuştur
Sorunum şu İlişkimizin 6 ayında kız arkadaşım babasının zoruyla okuldan alındı ve mağazada işe başladı 3 ay dek mağazada çalıştı bana...
Merhaba Arkadaşlar
Ben üniversite hazırlık sınıfındayım Allaha şükür orta düzeyde yakışıklı denilecek birisiyim buğday tenli yeşil gözlü birisiyim Bir kızdan hoşlanıyorum kız bizim karşısında hazırlık sınıfında Okula sırası gelmişken evdeyken tek başıma kaldıgım heryerde kız aklıma geliyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.