Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tanimadigim Bir Kiza Neler Söylerim

Tanimadigim Bir Kiza Neler Söylerim
0
253

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar Yarın Tanımadığım bir kiza iltifat etmek istiyorum neler söyleyebilirim nasıl tanisirim başım belaya girermi ? sırası gelmişken hiç param değil

Hayatımda hiç kız arkadaşım olmadi

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Hayatımda Hiç Sevgilim Olmadı lakin artık yalnızlıktan bıktım yardım edin Parkta Oturan Bir Kızla Nasıl Tanışırım ? başım belaya girermi linç ederlermi ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
merhaba yıllar önce ilkokulda beraber okuduğumuz kız arkadaşım bana 3 ay önce facebook üzerinde dostluk isteği gönderdi şimdi arkadaşlarım aralarında lakin bir muhabbet sohbetimiz olmadı şu aralar canım sıkkın hayatımda bir aylaklık hissediyorum o boşluğu bir bayanın dolduracağına inanıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ilk Kez merhaba 25 takvim bir ilişkim var Yaşım 19 kız arkadaşımda 18 yaşında Anekdot : Kız arkadaşım hasta kist var vücudunda, yanımda burnu kanadığı olmuştur Sorunum şu İlişkimizin 6 ayında kız arkadaşım babasının zoruyla okuldan alındı ve mağazada işe başladı 3 ay dek mağazada çalıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Öncelikle merhaba 25 takvim bir ilişkim var Yaşım 19 kız arkadaşımda 18 yaşında Not : Kız arkadaşım hasta kist var vücudunda, yanımda burnu kanadığı olmuştur Sorunum şu İlişkimizin 6 ayında kız arkadaşım babasının zoruyla okuldan alındı ve mağazada işe başladı 3 ay dek mağazada çalıştı bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Merhaba Arkadaşlar Ben üniversite hazırlık sınıfındayım Allaha şükür orta düzeyde yakışıklı denilecek birisiyim buğday tenli yeşil gözlü birisiyim Bir kızdan hoşlanıyorum kız bizim karşısında hazırlık sınıfında Okula sırası gelmişken evdeyken tek başıma kaldıgım heryerde kız aklıma geliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt