iltasyazilim
FD Üye
MerhabalarGeçtigimiz sali yani 2 gün önce sinemaya gittim ve kafama uyan filme bilet aldimBilet alirken gişedeki kıza eksik biraz saygısızlık yaptımKız yaptığım saygısızlıga baya bozuldu ama herif olduğum icin sesini cikarmadiAçıkcasi neden yaptim bende bilmiyorum her hâlükarda o an kendimi cool falan hissettim lakin çokca gerizakali gözüktüm belkideNeyse sinema bitti eve gittim kızdan özür dileyeyim bari diye dusundumFisin altinda bileti aldigim kizin olağan soyadi vardiTum sosyal medyalardan aradim lakin bir turlu bulamadimSinemanin numarasini buldum aradim yeniden ulasamadimKizdan hoslandim denilemez ama ozur arzu etmek belkide onu etkilemek istiyorumBir gül yada papatya gönderip içine bir not ekletip nota Kabalığımın farkındayım kalbinizi kırdım ben şu gun şu sinemaya gelen size saygisizlik yapan kişiyimUmarim bu çicekler beni size affettirirtüründen birşeyler yazip altima adimi soyadimi ve numaramida ekleyip gondermek istiyorumKizin parmaginda yuzuk yoktu ama bu sevgilisi yok anlamina gelmezKiz beni hic tanimadigi halde benden cicek alirsa beni yanlis anlarmi ? Hadi anlamadi diyelim kizi etkilermiyim ? Veya onunla bi tanisma firsati olarak kullanabilirmiyim bu anı ? Kızin sevgilisi varsa sıkıntı çıkarmi ? Açikcasi bu sorular beni ikilemde birakiyor ve kararsiz kaliyorumSiz olsaniz ne yapardiniz ? Cicegi gondermelemiyim yoksa gondermemeliyim ?