Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaslar olayi bastan itibaren yazcam okuma sevmeyenler sklabilir ben gecen sene bi kizdan hoslandim ve birazcık hizli davranip kiza acildim ve kizin sevgilisi oldugunu soyledi bende tamamlanmış dedim pozitif ilgilenmedim ve ondan sonradan baska bir kizla bakismya basladik kiz git gide...
Beyler bana hiç bir zaman karşılık vermedi cunku kız defalarca gecmiste yaşiyordu sanırım unutamıyordu onu sana baht versem denesek birseyleri yüze gülücü olur üzerim seni diyordu bende senden gelicek üzüntüye bile razıyım ilk basta tabiki hemen beni sevmeni beklemiyorum zamanla birseyler olur...
Gizli Numara Aramalarını Engelleme ( Avea Turkcell Vodafone ) avea gizliye kapatma nasıl yapılır turkcell gizliye kapatma nasıl yapılır vodafone avea 2011 vodafone 2011 vodafone gizliye kapatma nasil yapilir , turkcell gizliye kapatma , vodafone gizliye kapatma , avea gizliye kapatma nasil...
Bu konu tek benim mı dikkatimi çekiyor bilmiyorum Ama benim cevremdeki sevgililerin tümü Instagramfacebooktan birbirini bulmuş ırk Bu bana artık çok siradan geliyor Herhangi bir yerde gördüğün kızın yanında gidip onla tanışmaya kastetmek fazla daha güzel yok mı?
Örneğin kampüste oturuyoruz...
*Arkadaşımın sorunu bu benim yok foruma kâğıda dökmek istedi bende olur dedim metnide okumadım yardımcı olursanız fazla mutluvolur
Arkadaslar bizim sinifa gelen bi kiz vardi yeni geldigi icin hic arkadasi yoktu bende yanina gidip tanistım onunla daha sonra cok yakin takilmaya basladik sonra...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.