Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanisamiyorum bile

Tanisamiyorum bile

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sorumun ozeti(tamamini okursaniz cok sevinirim):herhangi bir kizla sadece arkadaslik amacli olarak mesela kantinde yada baska bir yerde nasil tanisabilirim taktiklerinizi bekliyorum simdiden cevaplariniz icin tesekkur ediyorum

merhaba arkadaslar ben universite ogrencisiyim önceden kizlarla tanismakta sorun yasamazdim hatta hepsindede iyi etkiler biraktigimdan eminim(örneğin yillikta sen cok iyi birisin sen soylesin sen boylesin gibi onure edecek seyler soyluyorlardi)daha sonra universiteye gelince beni kizlar daha farkli tanimaya basladi capkin biriymisim gibi,sen isini bilirsin gibisinden seyler soylediler,daha sonra ben yatay gecis yoluyla okulumu degistirdim ve yeni okuluma geldim geleli hic bir kizla tanisamadim geleli 4 ay olmasina ragmen hic kimse ile tanisamadim nedense yapamiyorumokulumuzda sinif ortami diye birsey olmadigi icin zati cok baskı acaba herhangi bir kizla sadece arkadaslik amacli olarak örneğin kantinde yada baska bir yerde nasil tanisabilirim taktiklerinizi bekliyorum simdiden cevaplariniz icin tesekkur ediyorum

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt