Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tanışma Yıldonumu Mesajları

0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tanışma Yıldonumu Mesajları Kısa

Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı guzelleştirdiğin ve desteğini hicbir zaman eksik etmediğin icin sonsuz teşekkur borcluyum sana

Her gunumuz birbirimizi daha cok severek ve birbirimize daha cok bağlanarak gecsin

Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak

Paylaştıkca coğalan tek şey sevgidir, Seni Seviyorum!

Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır Kadehimizin hic şarapsız kalmaması dileğimle

Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim

Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun icin sonsuz teşekkurler Seni seviyorum

Zaman cok kısa, hicbir zaman senin kalbini kırmamaya ve her zaman sevgi dolu olmaya soz veriyorum

Bir elmanın iki yarısı gibi yaşam boyu birbirimizi hep tamamlamamız dileğiyle Mutluluklar Aşkım!

Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Birtanem Evlilik yıldonumumuz kutlu olsun

Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile

Ellerimiz birbirine daha da sıkı sarılarak hic ayrılmasın

alıntı

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt