Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanıştıgın Kızın Degişkenlikleri

Tanıştıgın Kızın Degişkenlikleri
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yaklaşık 3 ay önce bi kızla konuşmaya başladım buluşmalar falan herşey iyi güzel olağan gidiyordu taaki 1 ay öncesine dek bi gece vakti kıza sevgililik teklifinde bulundum önce şaşırdı sonra kabul eder gibi oldu lakin net bir yanıt vermedi aradan birkaçgün geçti buluştuk bitmiş bi cafeye oturduk gayet eğleniyoruz falan konuşuyoruz öyle geldi omzuma kafasına yasladı bende ondan yiğitlik alaraktan elimi omzuna attım o ara düşünüyorum tabi ''aha kafaladık lan kızı bu sefer oldu'' falan diye sonuçta kaç seneden sonra sevdigim kafama tarafından uygun buldugum müstakbel sevgili adayıma kavuşacaktım

Ne olduysa o gece oldu zaten kızı evine bıraktım normalde ''eve gittinmi naptın'' diye mesaj atan kızdan mesaj gelmedi o gece gene ben aradım

Neyse ertesi gün oldu kibir yaptım aramadım sormadım aradan 1 gün geçti aradım bu demesinmi beni yanlış anlamanı istemem hatalı düşüncelere kapılmanı istemem falan diye baya uzun konuştuk ( 1 gün içinde ne olduda kararın bir anda bu dek degişti) sonunda agzındaki baklayı çıkardı meğersem hatun askerligini yapmış,okulunu bitirmiş, işi gücü olan bedensel durumu yerinde kendisine köpek gibi itaat edebilecek,hiçbirşeyine karışmayacak evlenmelik bi keriz pardon ''sevgili'' adayı bakıyormuş

Ailesi ve çevresi pek hoş doldurmuşki bu cins konularda yarı mantıklıymış gibi hepsine birer açıklamada bulunuyor

Neymiş eski sevgilisiyle 3 yıl çıkmış asker yolu beklemiş çocuk gelince bunu sallamamış ayrılmışlar sonrakiyle 6 ay çıkmış ilkinden daha fazla sevmiş kürt oldugu için ailesi istememiş falanlar filanlar
Teklifimi kabul etmedigi süre fazla üzülmüştüm aslında salakmışım Zaten bunları duyduktan daha sonra kızdan sogudum
Daha 2021 yaşında bi kız böylece tecrübelere ve olgunluga sahipki konuşmalarını duyan felegin çemberinde geçmiş hayattan fazla darbe yemiş zanneder yani

Fazla uzun olmasın diye detayları atlamaya çalıştım söylemek istedigim asıl şey kimseyi boştan yere oyalamayın,kimseye yoktan yere ümit vermeyin, gelecekte vicdan azabı duyacagınız şeyleri yapmayın Bir süredir konuşmuyorum bu kızla aklımdada degildi zaten bu sabahtan öylesine aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim

858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt