Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanıtım

Tanıtım
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Tanıtım tanıtım moda trendleri Tür : Aksiyon Gerilim Bilim Kurgu Yönetmen : Roland Emmerich Akıcılık : Roland Emmerich , Harald Kloser Manzara Yönetmeni : Dean Semler Müzik : Harald Kloser Üretim : , ABD Kanada Oyuncular John Cusack (Jackson Curtis) , Thandie Newton (Laura Wilson) , Woody Harrelson , Amanda Peet (Kate) , Morgan Lily (Lilly) , Danny Glover (Başkan Wilson) , dünyanın sonunu getiren global bir felaketin gerisinde, kurtulanların kahramanca mücadelelerini anlatan epik bir serüven Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar Bir De bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o süre vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı ’de bekleyen heybetli çaplı afeti yadsıyamıyorlar geldiğinde bileceğiz ancak uyarıldık Tarihte daha önce hiçbir kültürde, bambaşka dinde ve bilim insanları ile devletler aralarında bir sene bu kadar keskin bir şekilde siklet taşımamıştır  

858,510Konular
980,874Mesajlar
30,729Kullanıcılar
cantgr01Son üye
Üst Alt