Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanju Çolak Çark Etti: 'Artık AK Parti'li Değilim'

Tanju Çolak Çark Etti: 'Artık AK Parti'li Değilim'
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-9447954a3c93216504fedb5fdb0ffe987a921f87.jpg

Elindeki onbinlerce dolarları döviz ofisinde Türk Lirası'na çevirdiği imgeler ile hatırlanan eski futbolcu, artık AK Parti ile tıpkı çizgide olmadığını söyledi.

Eski ulusal futbolcu Tanju Çolak, Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu oldu.

"Artık AK Parti ile birebir niyette değilim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sahip olduğu dolarları Türk Lirası'na çevirdiği imgeler çok konuşulan Çolak, 'İzmir'den milletvekilliğine adaylığımı koydum. Ankara'da mülakata gittik. Giren çabucak çıkıyor. Ben içeri girdim, kronometreye bastım. Karşımdakiler, 'Sen benim efsanemizsin' dediler. Ben 30 dakika konuştum beni dinlediler. Oradan birine, ben TRT'ye çıkamıyorum, dedim. Siyasi olarak tıpkı kanıda değilim. Artık gerçek kıymetimizi kabullenen bir başka tarafta olmak istiyorum. Üzülüyorum, paha değer bilinmediği için. O denli büyük paralar bozdurdum ki. Yalnızca sevgi hürmet bekledim. Avrupa Gol Kralı'yım biraz bedel ya. Cumhurbaşkanını seviyorum lakin artık AK Parti ile birebir kanıda değilim' dedi.

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt