Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tanju Okan - Kadinim

Tanju Okan - Kadinim
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tanju Okan Kadinim Kadinim Esyalar toplanmis seninle birlikte Anilar saçilmis odaya her yere Sevdigim o koku yok artik bu evde Sen Kiyida kösede gülüsün kaybolmus Ne olur terketme yalnizlik fazla aci Bu soluk dünyayi sevmistik birlikte Sen kadinim Hatirla o günü karsiki sokakta Seni öptügümü birincil kez hayatta Kollarimda benim ilkbahar sabahim Sen Sönmüs bak isiklar konut nasil karanlik O ilik aydinlik yuvamiz sogumus Geceler bitmiyor agliyorum artik Sen kadinim Esyalar toplanmis seninle birlikte Anilar saçilmis odaya her yere Sevdigim o koku yok artik bu evde Sen Masamiz kösede öylece duruyor Bardaklar toplanmis herbiri bir yerde Benzeri tümü hasret senin nefesinde Sen kadinim Bana biraktigin tüm bu hayatin Yasanan asklarin degeri değil artik Ben sensiz olamam artik anliyorum Sen Simdi fazla yalnizim Ne olur kal benimle o kapiyi kapat Elini ver bana Disarida yalniz, yalniz üsüyorsun Sen kadinim Tanju Okan  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt