Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanju Özcan İroni Yapmış: 'İzahı Olmayan Şeyin Mizahı Olur'

Tanju Özcan İroni Yapmış: 'İzahı Olmayan Şeyin Mizahı Olur'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-e111f307921c9274baa43d2ac7bb47a5db0b98c2.jpg

'Milli kurtuluş savaşında faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanı'mızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım' sözleriyle gündem olan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözlerine açıklık getirdi: 'İzahı olmayan şeyin mizahı olur, bu ekonominin ciddiye alınacak hali mi kalmış'

Bugün Bolu Belediye Meclisi'nde konuşan Tanju Özcan, hükümetin faiz indirme politikası ile ilgili şunları söylemişti: 

'Artık faiz konusuna da bir noktayı koyalım. Ben Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yanındayım. Faiz haram. Bakara Suresi 275'inci ayetinde Allahuteala o kadar açık söylüyor ki. 'Faizciler asla cehennemden çıkamayacaklar' diyor. O Merkez Bankası Başkanı derhal faizi sıfıra düşürmeli. Kurtulalım faizden, dolar yükselirse yükselsin. Milli kurtuluş Savaşı'nda faiz indirme noktasında ben Sayın Cumhurbaşkanı'mızın en yakın silah arkadaşı olarak görev almaya hazırım'

Özcan'ın o konuşması ????

Bu sözleriyle gündem olan Özcan, Twitter'dan yaptığı açıklamada "İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Bu konuşmamı sevgili basın mensubu arkadaşlarımız nerelere çekmiş :) Allah aşkına bu ekonominin ciddiye alınacak hali mi kalmış" dedi. ????

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt