Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tanrı Nerede

Tanrı Nerede

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mahallenin iki afacan kardesi bütün mahalleliyi biktirmis Aralıksız başlıcababalarina sikayet geliyor mahalleliden Kirilan camlarin, kuyruguna teneke baglanan kedilerin,lastigi indirilen arabalarin sorumlusu hep haylaz kardesler
Esasbabasi usanip bu durumdan kilisenin papazina anlatirlar durumu ve yardim isterler Papaz gönderin çocuklari konusayimder
Çocuklari gönderirler Papaz önce büyük oglani çagirir Söyle bakiim evladim,Tanri nerede? Çocuk susar Papaz yeniden sorar:evladim söylesene Tanrimiz nerede? Çocuk susmaya devam eder Papaz israrla sormaya devam eder, çocuk susmaya Sinirlenir Papaz,konussana be çocuk nerde Tanri?
Çocuk aniden firlar,kiliseden kosarak kaçiyorken seslenir kardesine kaçalim tez! Eve giderler,odalarina çikip kapiyi iyice kapatirlar,küçük oglan sorar büyügüne niçin kaçiyoruz?Büyük yanitlar:
iste simdi hapi yuttuk, Tanri kaybolmus bizden biliyorlar!!!*

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt