Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanrıu180;ya Mektuplar

Hoş geldin! orxan tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tanrıu180;ya Mektuplar
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Avrupa ve Amerikada 29 yaş cocuklara Dinsel eğitimin bir parcası olarak Tanrıya ilişkin duşuncelerinizi,duygularınızı,isteklerinizi mektup yazarak anlatın demişler Cevapları malumunuz imagestanriyamektuplar5ad73d4600131pngimagestanriyamektuplar5ad73d4765a16gif:f116:

1) Sevgili Tanrı, şu andaki eksiklerimi yazıyorum: Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, kopek, film makinesi, beyzbol eleni Hepsini gonderemezsen birazı da olur Seni seven Eric 5 yaşında Not: Noel Babanın olmadığını biliyorum

2) Canım canım Tanrı, Astronotları oyle yukari firlatip firfir dondurmelerinden odum kopuyor Nolur onların bizim evin catısına duşmelerine izin verme Dostun Norman 45 yaşında

3) Sevgili Tanrı, Lutfen bana bir midilli gonder Senden şimdiye kadar hicbir şey istemedim Bruce 4 yaşında

4) Sevgili Tanrı, Babam cok aksi Onu bu huyundan vazgecirmeni istiyorum Ama lutfen canını yakma Sevgilerle Martin 5 yaşında

5) Sevgili Tanrı, Bulutlardan biri yuzunu oyle korkunc yaptı ki odum koptu Nolur soyle ona bi daha oyle yapmasın Ellen 3 yaşynda

6) Tanrıcım, Ust kattakiler durmadan bağıra cağıra kavga ediyorlar Bence yalnızca cok iyi arkadaşların evlenmesine izin vermelisin Nan 5 yaşında

7) Sevgili Tanrı, Bizi hic merak etme cunku bizimkiler cok dindar Teddy 9 yaşında

8) Sevgili Tanrı, Bende senin dışında butun liderlerin resmi var Norman 6 yaşında

9) Sevgili Tanrı, Kitabını okudum ve beğendim Butun o fikirler nereden geldi aklına? John 8 yaşında

10) Sevgili Tanrı, Zurafaların gorunumunu isteyerek mi boyle yaptın, yoksa yanlışlıkla mı oldu? Norman 4 yaşında

11) Sevgili Tanrım, Tamam incilde obur yanağını cevir dedin biliyorum; ama kardeşim gozume vurunca ne yapacağım? Sevgiler, Teresa 5 yaşında

858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt