Tanrıya Mektuplar Tanrıya Mektuplar Avrupa ve Amerika’da 29 yaş çocuklara Tanrı’ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı’ya bir mektup yazın ve duygularınızı isteklerinizi anlatın demişler 1) Sevgili Tanrı, şu andaki eksiklerimi yazıyorum: Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi, beyzbol eleni Hepsini gönderemezsen birazı da olur Seni seven Eric 5 yaşında Not: Noel Baba’nın olmadığını biliyorum 2) Canım canım Tanrı, Astronotları pek yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor N’olur onların bizim evin çatısına düşmelerine müsade verme Dostun Norman 45 yaşında 3) Sevgili Tanrım, insanlarin ölmelerine müsade verip yenilerini yerine getirmek yerine niçin elindekileri tutmuyorsun? Jane 6 yaşında 4) Sevgili Tanrı, Lütfen bana bir midilli gönder Senden şimdiye kadar hiçbir şey istemedim Bunu da illaki unutmazsın Bruce 4 yaşında 5) Sevgili Tanrı, Babam fazla huysuz Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum Lakin lütfen canını yakma Sevgilerle Martin 5 yaşında 6) Sevgili Tanrı, Bulutlardan biri yüzünü öyle dehşet yaptı ama ödüm koptu N’olur söyle ona bi’ daha pek yapmasın Ellen 3 yaşynda 7) Sevgili Tanrı, Gerçekte var mısın? Bazıları buna inanmıyor: Eğer varsan gecikmeden bir şeyler yapmanda fayda var Harriet Ann 6 yaşında 8) Sevgili Tanrı, Eğer hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var? Mark 8 yaşında 9) Tanrı’cım, Üst kattakiler aralıksız olarak bağıra çağıra kavga ediyorlar Bence sadece mükemmel arkadaşların evlenmesine müsade vermelisin Nan 5 yaşında 10) Sevgili Tanrım, Ne diye bu dek fazla insan yarattın Diğer bir dünya daha yapıp fazlalıkları oraya koyamaz mısın? JB 7 yaşında 11) Tanrım, Insanlara ruhları tekrar tekrar dürüst mu dağıtıyorsun? Yanlış yapabilirsin Audrey 8 yaşında 12) Sevgili Tanrı, Sen alışılmadık ne yaparsan yap herkes hayran oluyor; fakat ben ufacık bir şaka bile yapsam yiyorum fırçayı Jodie 65 yaşında 13) Sevgili Tanrı, Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler fazla dindar Teddy 9 yaşında 14) Sevgili Tanrı, Bende senin haricen tüm liderlerin devlete ait var Norman 6 yaşında 15) Tanrım, Kilolu olunca kimse senin arkadaşın olmak istemiyor Billy Jean 9 yaşında 16) Sevgili Tanrım, Oğlanlar kızlardan daha mi üstün? Biliyorum sen de onlardansın lakin yine de dürüst olmaya çalış Sylvia 5 yaşında 17) Sevgili Tanrı, Kitabını okudum ve beğendim Bütün o fikirler nereden geldi aklına? John 8 yaşında 18) Sevgili Tanrı, Zürafaların görünümünü seve seve mi böyle yaptın, yoksa yanlışlıkla mı oldu? Norman 4 yaşında 19) Tanrım, İncil’de neden hiç karının sıradan geçmiyor? Yoksa İncil’i yazarken daha evlenmemiş miydiniz? Larry 6 yaşında 20) Sevgili Tanrım, Hazır incil’de öbür yanağını çevir dedin biliyorum; fakat kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım? Sevgiler, Teresa 5 yaşında 21) Sevgili Tanrı, Tanry oldugunu nasıl bilebildin? Charlene 3 yaşında 22) Sevgili Tanrı, Senin yaşına geldiğimde tıpkı senin gibi elde etmek istiyorum Cilalı mı? Tommy 4 yaşında 23) Sevgili Tanrım, Eger Tanrı ben olsaydım bu dek iyi olmazdım Bunu aklından çıkarma Michelle 6 yaşında