Tansu Çiller'e benzemek için ameliyat olan Savaş'ın son halini bakmak isteyenlere çiğdem savaşın son hali Eski Başbakanlardan Tansu Çiller`e benzemek için bıçak altına yatan manken Çiğdem Savaş, ameliyatın gerisinde yüzü açık olarak ilk önce podyuma çıktı Saray`da düzenlenen Cumhuriyet Kadınları Defilesi'nde podyumda yeni yüzüyle doruk gösteren Savaş, diğer birine benzemek için yeniden estetik yaptırmayacağını söyledi İŞTE ÇİĞDEM SAVAŞ'IN YENİ YÜZÜ HABERTÜRK Video Atatürk`ün Saray`a gelişinin yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Kadınları Defilesi'nde podyuma meydana çıkan ünlü manken Çiğdem Savaş, sahnede Türkiye'nin birincil bayan Başbakanı Tansu Çiller`i canlandırdı Ameliyat evresinin gündem yarattığını kaydeden Çiğdem Savaş; Ben bu dek gündem yaratmasını beklemiyordum İşimle ilgili böyle bir şey yapmaya karar verdim Bu kadar patlayacağını ve bu değin devamlı kusur bulan alacağımı bilmiyordum İşimle alakalı iyi oldu İşimin reklamını yaptım, bunu yaparken kendi reklamımı da yaptımdedi İşi gereği bile olsa her yerde ameliyat masasına yatmayacağını söyleyen manken Savaş, Bu surat böyle kalacak Geri dönüşü olmayacak Doktorumda öyle söyledi Baştan eski Çiğdem`e dönme şansımız hiç değil Her şeyi göze alarak yaptırdım Annem çok ağladı, babam fazla üzüldü lakin onlarda alışıyorlar bundan böyle Annem bazen 'ben seni böyle doğurmadım, bir olağandışı geliyorsun Çiğdem' diyor Fakat ağır ağır alışıyorlardiye konuştu Manken Çiğdem Savaş, defilede Türkiye Cumhuriyeti`nin birincil bayan Başbakanı Tansu Çiller`i canlandırmanın kibir verici olduğunu belirterek, Tansu Çiller Türkiye'deki ilk hanımefendi Başbakan Bu yüzden estetiğe karar verdim zaten Tatile gidersem daha çok eleştirirler, bu yüzden tatile çıkmayacağım Estetiği yaptırdığım için hiç vicdan azabı duymadım Insanlar beni ne süre eleştirmeye başladı o süre üzüldüm ve ağladım Ben çok sıkıştırıldığım ve üzerime gelindiği için ağladım Keşke yapmasaydım, fazla pişman oldum da demedim Irk çok üzerime geldikleri için beni pişman etme derecesine getirdiler dedim Hayatımda birisi olsa da beni terk etmek gibi bir lüksü olmaz Bunu biliyorum eminim kendimden İddialıyım derken huyumu da karakterimi de biliyorumaçıklamasında bulundu habertürk