Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanyeli ölümden Döndü

Tanyeli ölümden Döndü
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tanyeli ölümden Döndü tanyeli Tanyeli, gögüs slikonları, ameliyat zamanları hakkında detaylı bilgi alalım arkadaşlar 1548661426 1548661426 tanyeliolumdendondu5c4eb2b6b6742tanyeliolumdendondu5c4eb2b6b6742 tanyeliolumdendondu5c4eb2b6b6742 ​ Tanyeli göğsünde fakat kist nedeniyle ameliyata gücenmiş ve 15 sene önceki taktırdığı slikonları da gitmişken doktoru değiştirmiş melekler Tanyeli göğsünden kist aldırdı Hastaneye ağrılar içinde giden Tanyeli'nin doktoru: 15 takvim silikonu eskimiş, onu da değiştirdikTanyeli ölümden döndü Oryantal Tanyeli, silikonlarının akış yaptığı şüphesiyle hastanelik oldu Göğüslerinde oluştuğu saptama edilen kistler operasyonla alındı Yunan eşi Alex ile evlendikten daha sonra, İstanbul ile Yunanistan aralarında mekik dokumaya başlayan Tanyeli, geçtiğimiz günlerde Antalya'da yaşamış oğlu Taylan Sadıkoğlu'nun yanına gitti Ama, silikonlarının yaptığı sızıntı yüzünden dayanılmaz ağrılar çekince İstanbul'a gelerek soluğu hastanede aldı Ivedi serviste yapılan müdahalenin arkasından Tanyeli, hemen ameliyat edildi Tanyeli'nin göğüslerinde oluşan 10 adet irili ufaklı kist alındı Silikonlar da çıkartıldı Tanyeli, Doktorlar ameliyat olmazsam zehirlenebileceğimi söyledi Yaşamsal tehlike olduğunu öğrenince hemen ameliyat masasına yatmaya karar verdim Yurtdışındaki doktorlara güvenmediğim için ülkemde ameliyat edinmek istedimdedi Silikonlarını da çıkarttıran Tanyeli, kadınları uyararak, Kadınlar göğüslerindeki en ufak ağrıyı dahi önemsesin Ben ölümden döndüm kimse bunu yaşamasındiye konuştu Tanyeli, İstanbul'daki evinde dikişlerinin alınmasını bekliyor Onu bu güç günlerinde eşi de yalnız bırakmıyor Operasyonu gerçekleştiren Plastik Cerrah Yakup Avşar, Tanyeli'nin silikonları 1520 sene önce takılmış Bu dek vakit sonra değiştirilmeyen silikonlar patlayabilir Göğsünde oluşan kistlerin akıntı ile ilgisi değil ama olabilirdi de Silikonların 5 yılda bir yoklama edilmesi gerekirdedi id  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt