Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarayıcılarınızı Test Edin !!

Tarayıcılarınızı Test Edin !!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar tarayıcılarınızın hızlarını test etmeye ne dersiniz ?Bilgisayarınızda kullandığınız tarayıcılardan en hızlısı hangisi ya da tek taraycı kullanıyorsanız acaba bu testten ne kadar puan alacak öğrenmek ister misiniz?Cevabınız evet ise buyrun yapmanız gerekenler

1) Ilk Olarak BURADAN siteye giriş yapın

2)Siteye girdiğinizde karşınıza resimdeki gibi bir ekran çıkacakEkranda resimde gösterilen işaretli butona (Benchmark Your Browser) tıklayın(Karşınıza ufak bir pencere çıkarsa Don't run ı tıklayın)

3)Bu Nedenle tarama işlemi başlayacaktırBu operasyon bir kaç dakika sürebilir
4)Operasyon tamamlanınca karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecekBu ekranda soldaki işaretli alan tarayıcınızın aldığı puan gösterilmektedir
5)Hemen yapacağınız eylem şudur:Sol taraftaki + işaretine(Benchmark Another Browser) tıklamak ve altta çıkan URL adresini KOPYALA yıp tarayıcınızı kapatmaktır
6)Kopyaladıktan sonradan ise öteki tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna bu kopyaladığınız URL yi yapıştırıp ENTER deyinVe meydana çıkan sayfada da yeni tarayıcınızı deneme edinOnunda işlemi bitince aldıkları puanlar daha alçak alta çıkacaktırVe öteki tarayıcılarınıza benzer işlemleri uygulayınİşllemler bitince toplu sonuçları bizimle paylaşın

Benim sonuçlar benim açımdan pek iç açıcı değil maalesefBen bilgisayarımda OPERA ,CHROME ve FİREFOX un son sürümlerini kullanıyorumSonuçlar ortada Opera aylardır aralıksız kullanmanın verdiği takâtsizlik ve doluluktan bitap düşmüş anlaşılanİsterseniz sizde bu tarayıcıları indirip(eğer yoksa) test edip paylaşabilirsiniz

Benim sonuçlar
*

858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt