Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarçınlı Karışık Meyve Suyu (Nektar)

Tarçınlı Karışık Meyve Suyu (Nektar)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tarçınlı Karışık Meyve Suyu (Nektar) Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kilo mürdüm eriği
*1 kase vişne
*3 çay bardağı şeker
*Yarım kabuk tarçın

Tarçınlı Karışık Meyve Suyu (Nektar) Tarifi Yapılışı Erik ve vişnelerin çekirdeklerini çıkararak üzerini geçecek kadar su ilave edip 15 dakika pişmeye bırakıyoruz Piştikten sonra kapatıp meyvelerin iyice yumuşamasını bekliyoruz Altını tekrar yakarak meyvelerimizi robottan pürüzsüz hale gelene kadar geçiriyoruz Şekerini ve yaklaşık 33, 5 litre kadar kaynar suyunu da ilave edip 10 dakika daha kaynatıyoruz Altını kapattıktan sonra yarım kabuk tarçını atıp soğumaya bırakıyoruz Soğuyan içeceğimizi dolaba alarak iyice soğutuyoruz Daha sonra servis ediyoruz Özellikle Ramazan ayında böyle ferahlatıcı içecekler iftarda güzel bir alternatif oluyor Ayrı ayrı erik ve vişne nektarı yapıyordum Ancak ilk defa karışık denedim Tarçınla beraber çok güzel oldu Yaz mevsimindeyiz, meyvelerin bol olduğu bir dönem Ramazanın da bu döneme denk gelmesi bize kendi yaptığımız doğal içecekleri sağlıklı bir şekilde kullanma fırsatı veriyor Sizin de böyle yapmanızı tavsiye ederim Deneyeceklere afiyet olsun

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt