iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 adet tavuk veya 4 parça tavuk eti
1 adet soğan
Yarım çay kaşığı karabiber, tuz
1 yemek kaşığı tereyağ
Yarım kahve fincanı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tarçın
HAZIRLANIŞI
Bir tencereye, yarısına kadar su koyup içine tavuğu yerleştirin, 1 ad soğanı bütün olarak içine koyun Üzerine tuzu ve karabiberi serpin 1015 dakika haşlayın Tavuğu haşladıktan sonra tencerenin içinde alıp suyunu süzdürün
Küçük bir kapta zeytinyağı, tarçın ve toz karabiberi karıştırın Bu karışımı haşlanmış tavuğun her tarafına sürün Tavuğu yağlanmış tepsiye koyun pembeleşinceye kadar fırında pişirin
Fırından çıkardığınız tavuğu üzerine parça parça tereyağını koyup servis tabağına alın İsteğe göre pilavla birlikte servis yapın
1 adet tavuk veya 4 parça tavuk eti
1 adet soğan
Yarım çay kaşığı karabiber, tuz
1 yemek kaşığı tereyağ
Yarım kahve fincanı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tarçın
HAZIRLANIŞI
Bir tencereye, yarısına kadar su koyup içine tavuğu yerleştirin, 1 ad soğanı bütün olarak içine koyun Üzerine tuzu ve karabiberi serpin 1015 dakika haşlayın Tavuğu haşladıktan sonra tencerenin içinde alıp suyunu süzdürün
Küçük bir kapta zeytinyağı, tarçın ve toz karabiberi karıştırın Bu karışımı haşlanmış tavuğun her tarafına sürün Tavuğu yağlanmış tepsiye koyun pembeleşinceye kadar fırında pişirin
Fırından çıkardığınız tavuğu üzerine parça parça tereyağını koyup servis tabağına alın İsteğe göre pilavla birlikte servis yapın