iltasyazilim
FD Üye
Tarhana Tarifi İçin Malzemeler
*Ben her şeyi 1*kilodan yaptım
*1*kilo kapya kırmızı biber
*1*kilo domates
*1*kilo soğan
*1*tüm sarımsak
*8 kilo yoğurt 1*hafta önceden süzdür 1*kilo olsun
*7 kilo un
*1*bağ maydanoz
*1*bağ nane
*1*bağ kekik
*1*bağ Reyhan
*Tuz
*1*paket kuru maya
Tarhana Tarifi Yapılışı İlk önce domatesi biberi büyük büyük doğrayıp tencereye koyun, soğanı temizleyip onu da koyun, yumuşak olana dek kısık ateşte dursun Onlar soğuyunca başka bir kaba alıp blendırdan geçirin hepsini üzerine yoğurtu,*bir*paket mayayı koyup tekrar geçirin, en sona ince ince doğradığımız yeşillikleri de koyun, hepsi birleşti mi evet şimdi başlayın, azar azar un koyup yoğurmaya Kıvamı puğaça kıvamı olacak
En sona onu bir hafta leğende ağzını kapatıp bekletin, sonra çıkartınca bezlerin üzerine serin, daha sonra kuruyunca öfeleyin robotta çekin Afiyet olsun
*Ben her şeyi 1*kilodan yaptım
*1*kilo kapya kırmızı biber
*1*kilo domates
*1*kilo soğan
*1*tüm sarımsak
*8 kilo yoğurt 1*hafta önceden süzdür 1*kilo olsun
*7 kilo un
*1*bağ maydanoz
*1*bağ nane
*1*bağ kekik
*1*bağ Reyhan
*Tuz
*1*paket kuru maya
Tarhana Tarifi Yapılışı İlk önce domatesi biberi büyük büyük doğrayıp tencereye koyun, soğanı temizleyip onu da koyun, yumuşak olana dek kısık ateşte dursun Onlar soğuyunca başka bir kaba alıp blendırdan geçirin hepsini üzerine yoğurtu,*bir*paket mayayı koyup tekrar geçirin, en sona ince ince doğradığımız yeşillikleri de koyun, hepsi birleşti mi evet şimdi başlayın, azar azar un koyup yoğurmaya Kıvamı puğaça kıvamı olacak
En sona onu bir hafta leğende ağzını kapatıp bekletin, sonra çıkartınca bezlerin üzerine serin, daha sonra kuruyunca öfeleyin robotta çekin Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.