Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tariflerde Kullandığınız Ürünlerin Bazılarını Daha Sağlıklı Alternatiflerle Değiştirmek İstemez misiniz?

Tariflerde Kullandığınız Ürünlerin Bazılarını Daha Sağlıklı Alternatiflerle Değiştirmek İstemez misiniz?
0
26

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
s-94af63a9c00fda4a7a11d11c7618ef431df12e96.jpg


Pasta, börek veya herhangi bir yemek yaparken kullandığımız bazı ürünleri daha sağlıklı alternatiflerle değiştirebiliriz. Örneğin tarifinizde kullandığınız tereyağının yerine yarım ölçü daha az olacak şekilde elma püresi kullanabilirsiniz. Yumurta yerine chia tohumu tüketerek aynı proteini alabilir, makarna yerine kabak makarnası yaparak keyfini çıkarabilirsiniz. Uzmana danışarak tariflerinizdeki ürünleri alternatif gıdalarla değiştirebilirsiniz.


1. Tereyağı-Elma püresi




2. Şeker-Tarçın



3. Yumurta-Chia Tohumu



Yumurta sağlıksız değil ama özellikle alerjisi olanlar ya da veganlar için chia tohumu iyi bir alternatif.

4. Makarna-Kabak



5. Pirinç-Karnabahar



6. Patates püresi-Karnabahar



7. Krema-Hindistan cevizi sütü



8. Ekşi krema-Yoğurt



9. Yulaf-Kinoa



Yulaf da sağlıksız değil elbette ama kinoa yulaf tüketemeyenler için bir alternatif olabilir.

10. Lavaş-Marul



11. Şeker-Bal



12. Tuz-Sarımsak tozu


 
858,481Konular
981,450Mesajlar
29,611Kullanıcılar
berk4ay_Son üye
Üst Alt