Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarih sınavı ve biricik kankim zavallı erdim:D

Tarih sınavı ve biricik kankim zavallı erdim:D
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tarih sınavı ve biricik kankim zavallı erdim:D Bu yılın ilk sınavı Tarih dersinden oldu hocayı fazla sevioruz fakat yılın birincil sınavı sendromu olmalı kopya çekmessek ölceztarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt :D Big Grin :D herks postitlere küçük küçük yazdı önmli olayları( salaklık işte biliosn ordan çıkcaanı çalışsanatarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt :D Big Grin :D) herkes hazr erdi hiç çalışmamş o öbür heyecanlı benim önümde oturuo son anda seda die bi arkadaşımız hocayı fazla sevdiini ona bunu yapamıcaını söledi o öle söleince erdi dahil bi kaç arkadaşımız kopyadan vazgçtitarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt :D Big Grin :Dbende çekmicektim bitmiş hiç niyetim yoktu güveniodum kendimeson dakikda erdi kopya kağıdını bana verdisınava girdik kopya kağıdı elimdetarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt :D Big Grin :Dbn çekiorum gayet güsel halk bana bakıo erdi ağlıcak gibi oldu o sınavdan ben 55 aldım ( en yksektarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt :D Big Grin :D) erdi 41 aldıtarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt :D Big Grin :D ve o savaşları sırasıyla yazamadıtarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt :D Big Grin :D uzuun bi zaman adım hazırcıya çıktı lakin acilen öle demiolartarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt :D Big Grin :D  

858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt