Tarih sınavı ve biricik kankim zavallı erdim Bu yılın ilk sınavı Tarih dersinden oldu hocayı fazla sevioruz fakat yılın birincil sınavı sendromu olmalı kopya çekmessek ölceztarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt Big Grin herks postitlere küçük küçük yazdı önmli olayları( salaklık işte biliosn ordan çıkcaanı çalışsanatarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt Big Grin ) herkes hazr erdi hiç çalışmamş o öbür heyecanlı benim önümde oturuo son anda seda die bi arkadaşımız hocayı fazla sevdiini ona bunu yapamıcaını söledi o öle söleince erdi dahil bi kaç arkadaşımız kopyadan vazgçtitarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt Big Grin bende çekmicektim bitmiş hiç niyetim yoktu güveniodum kendimeson dakikda erdi kopya kağıdını bana verdisınava girdik kopya kağıdı elimdetarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt Big Grin bn çekiorum gayet güsel halk bana bakıo erdi ağlıcak gibi oldu o sınavdan ben 55 aldım ( en yksektarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt Big Grin ) erdi 41 aldıtarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt Big Grin ve o savaşları sırasıyla yazamadıtarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt Big Grin uzuun bi zaman adım hazırcıya çıktı lakin acilen öle demiolartarihsinavivebiricikkankimzavallierdimd5c51616a3bfc4alt Big Grin