Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarihçi Mehmet Genç, 87 Yaşında Hayatını Kaybetti

Tarihçi Mehmet Genç, 87 Yaşında Hayatını Kaybetti
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-b275fbfc6ede1679a199c880efabac2e6bb27aca.jpg

Türk tarihçi ve muharrir Mehmet Genç hayatını kaybetti. Acı haberi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Kıymetli tarihçi, hoş insan, sayın hocamız Mehmet Genç dar-ı bekaya irtihal eyledi. Kendisine Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." kelamları ile duyurdu.

Mehmet Genç'in vefatının akabinde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kalın, ''Kıymetli tarihçi, hoş insan, sayın hocamız Mehmet Genç dar-ı bekaya irtihal eyledi. Kendisine Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun'' tabirlerini kullandı.

Şentop: Yeri doldurulamayacak bir âlimdi

TBMM Lideri Mustafa Şentop ise iletisinde, ''Mehmet Genç Hocamızın vefatını derin kederle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Yeri doldurulamayacak bir müdekkik âlim idi. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.'' sözlerini kullandı.

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,324Kullanıcılar
ruhwadawSon üye
Üst Alt