Tarihden Meşhur Şahısların Son Sözleri tanıdık olmayan kişilerin sözleri meşhur şahısların isimleri tarihi kişiliklerin isimleri tarihi meşhur insanların •Komedi bitti(Ludwig Van Beethoven) •(“Tanrı ruhunu affetsin diyen papaza cevabı) Niçin olmasın?Ne de olsa kendi malı yok mi?(Charlie Chaplin) •Kimse bana inanmayacağı için,gördüklerimin yarısını bile anlatmadım(Marco Polo) •Biraz dinleneyim (Namık Kemal) •İşte bu kötü(Peyami Safa) •Bu müthiş harp beni bitirdi(Franz Joseph Haydn) •Hadi oradanSon sözler,yeterince içten söz söylememiş aptallar içindir(Karl Marx) •Bir meren çabuk bir meren getirin( Nikolay Gogol) •Allah memleketimi korusun,millete zeval vermesin,haydi Allahaısmarladık (Fatih Rüştü Engebeli) •Mezarıma ne resim ne heykel ne de fotoğraf,hiçbir şey koymayınız (Eugene Delacroix) •Ah iyi olsam,terliklerimi giysem,şu odada dolaşsam,şu köşeye geçsem,resimlerimi yapsam (Cemal Nadir) •Her şey bitti artık çok geç (George Gordon Byron) •Azıcık daha ışık (Johann Wolfgang von Goethe) •Ya duvar kağıdı gidiyor yada ben (Oscar Wilde) •Ölmek kaderde var yaşayıp köhnemek hazinBuna bir tedavi değil mu ya Rabbil alemin? (Yahya Kemal Beyatlı) •Hepiniz hoşçakalın (Hert Crane)( ABD li şair 1912 de intihar etmek için gemi güvertesinden atlarken) •Ben görevimi burada bitiriyorum(Albert Einstein) •Ölümün tadı dilimin ucundaBu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum(Wolfang Amadeus Mozart) •İçeri girmeliyim sis yükseliyor(Emily Dickinson) •Çalışmalarım olması gereken kaliteye erişmediği için Tanrı’yı ve insanlığı gücendirdim(Leonardo Da Vinci) •Yakın ışıklarıEve karanlık gitmek istemiyorum(O’Henry) •Fazla güzel,yani onu yukarıdakilere anlatırım(Alfred E Housman)(İngiliz şair 1936 doktorunun anlattığı fıkrayı dinledikten sonradan) •Kimse anlamıyor mu?(James Joyce) •Herkes ölür lakin bana bir imtiyaz tanınır sanıyordumNe olacak şu anda?(William Saroyan) •Beni bir antika olarak saklamaya çalışıyorsun,fakat işim bittiÖleceğim(George Bernard Shaw) •Cilalı Mabel geliyorum(Thomas Wolfe(ölmüş karısına sözleri)