Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarihimizde İlk... Buse Naz Çakıroğlu, Tokyo 2020'de Finalde

Tarihimizde İlk... Buse Naz Çakıroğlu, Tokyo 2020'de Finalde
0
28

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-5e6d1ae049613a32d788f2c2819a1c98ce71571a.jpg

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Tayvanlı rakibi Huang Hsiao-Wen'i mağlup ederek finale çıktı.

Tokyo 2020'de daha evvel madalyayı garantileyen ulusal boksör Buse Naz Çakıroğlu 51 kilo yarı finalinde Tayvanlı rakibi Huang Hsiao-Wen'i 5-0 mağlup ederek finale yükseldi ve altın madalya uğraşına hak kazandı.

Buse Naz, olimpiyat tarihinde finale yükselen birinci bayan boksör oldu.

"Çok inandık. Son bir adım"

Ulusal boksör, maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

İşte Buse Naz'ın açıklamaları:

Çok inandık. Son bir adım. İsteyeceğiz. Çok isteyeceğiz. 12 yıldır bir emek veriyorum ve son bir maç var. Bu vakte kadar gösterdiğim performansın tamamını finalde göstereceğim. İnşallah çok hoş bir maç çıkaracağım.

Rakibim 54 kiloda dünya şampiyonu oldu, olimpiyat için 51'e düştü. Her rakibime farklı oynuyorum. Tek bir tarzla imkansız. O da plan kuruyor ancak benim planım tuttu.

Ali Koç'a çok teşekkür ediyorum. Daima irtibat halindeyiz. Herkes art planda bize canla başla dayanak oluyor.

Buse Naz'ın şampiyonluk çabası 7 Ağustos günü saat 08.15'te.

Similar threads

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, yarı finale yükselerek olimpiyat madalyasını garantiledi. Tüm dünyada büyük bir heyecanla takip edilen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'ndan sevindirici bir haber geldi. Boks branşında kadınlar 51 kiloda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 9. gününde boks branşında bayanlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, yarı finale yükseldi ve olimpiyat madalyasını garantiledi. Kokugikan Arena'da çeyrek finalde Buse Naz, Taylandlı atlet Jutamas Jitpong'la çaba etti. Müsabakaya çok düzgün başlayan 25...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Buse Naz Çakıroğlu, Türkiye'yi birinci sefer Olimpiyatlar'da bayanlar boksta finalde temsil ederek tarihe geçti. Çakıroğlu, Bulgar sportmen Stoyka Zhelyazkova Krasteva ile karşılaştığı final maçında mağlup oldu. Olimpiyat ikincisi olan Çakıroğlu, Gümüş Madalya'nın sahibi oldu. 26 Mayıs 1996...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Ulusal boksör Buse Naz Çakıroğlu, bayanlar 51 kiloda Bulgar rakibine mağlup oldu ve olimpiyat ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta bayanlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, gümüş madalya kazandı. Kokugikan Arena'da Buse Naz, finalde Bulgaristan'dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Günlerdir süren orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı. Lakin Ulusal atletlerimiz geçirdiğimiz bu şiddetli periyotta bayrağımızı büyük bir gururla dalgalandırarak hepimizi sevinç gözyaşlarına boğdu. Busenaz Sürmeneli, Mete Gazoz, Buse Naz Çakıroğlu, Merve Çoban, Taha Akgül, Eray Şamdan, Hakan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt