Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarihte Bilinen İlk Fotoğraf Nedir?

Tarihte Bilinen İlk Fotoğraf Nedir?
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Doğru bir odev yapabilmek icin kayıt oldum herkese selam imagestarihtebilinenilkfotografnedir5aee7e2f0538cpng
Arkadaşlar pazartesiye odevim var Tarihte bilinen ilk foto guvercin yuvası mı bazı siteler de kır,bahce vs diyolar kafam karıştı :'(

Similar threads

Doğru bir ödev olabilmek için kayıt oldum herkese selam Arkadaşlar pazartesiye ödevim var Tarihte bilinen ilk foto güvercin yuvası mı bazı siteler de kır,bahçe vs diyolar kafam karıştı :'( *
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
DDoS Nedir? “Distributed Denial of Service” (DDoS), internet üzerindeki sunucuları, servisleri ve çevrimiçi hizmet vermeye çalışan birçok bilgisayarın yapıyor olduğu işlemleri yavaşlatmak, hatta sistemlerin çalışmasını durdurmak için kişi ve kurumlara maddi zarar vermeye odaklı bir siber saldırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Cemaatle namaz Sual: Teheccüd namazı kılıyorum Fakat sabah namazına camiye gelemiyorum Bir mahzuru var mıdır? CEVAP Hazreti Ömer, sabah namazında, camide Süleyman isimli bir genci göremeyince, nerede olduğunu sordu Dediler ki: (O, gece pek uyumaz Teheccüd ve benzeri nafile ibadetle meşgul olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ekonomik Bağımsızlığın Onemi nedir bir ulke icin ekonomik bağımsızlık neden onemlidir Kapitulasyon, bir ulke tarafından bir başka ulkeye ticari alanda verilen imtiyazlara denir Bu imtiyazlar coğu zaman her iki devletin de kendi tasarrufları icin olumlu olmaktadır Osmanlı devletinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt